Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-04, 18:16   #4915
Radena
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Tez bym sobie tak poleniuchowala w lozku rano, ale tak czy siak musze wstawac o 6 zeby Bartka do przedszkola zawiezc.

wrocilam od dentysty- zeby zdrowe
Gratki Madziu

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
mnie się wydaje ze takie literki z imieniem będą na dłużnej ( pamiątka dla córki ) ... a sowy z czasem będziecie chcieli zmienić.

bo to jest tak że Ty masz się zmieścić w czasie aaaaa oni mogę zwlekać :/
Jakbym miała pokój dla młodej to też bym brała te literki, a w sypialni nie będę sobie na razie ściany psuć

No ja mogę sobie jeszcze poczekać,bo jakoś w marcu skladalam:-/ a chyba mają 3 miesiące na to

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Mój mąż też jeszcze nie dostał Pit składała nasza koleżanka i ona już po 2 tyg miała..
No dziwne rzeczy,ciekawe od czego to zależy. Ja adres zmieniłam i się zastanawiam,czy to może mieć wpływ na to opóźnienie :?

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Wy tak o jedzeniu, a ja czytajac Was wpierniczylam prawie cala paczke paluszkow ptysiowych z cynamonem :/ ostatnio ta ja mam skok, ale glodowy wszystko bym zjadla.

Radena sliczny zgrabny brzuszek
Ja dzis tylko wyszlam pokrecic sie po centrum zeby sie dotlenic zrobilam zakupy i do domu. Zakupy udane bo kupilam buraczki z botwinka wiec jutro moja ukochana zupa )

Ja mam paczke bialych pampresow 1 i paczke 2. Moja szwagierka wychodzi z zalizenia ze lepsze wieksze, mniej wycieka bo sa dluzsze i lepiej leza. Ona mi juz mowila zeby zaopatrzyc sie w rozmiar 3. Jestem sceptyczna co do tego ale cos bede musiala wymyslec bo mam vouczery do tesco a teraz tam promocja. Wczoraj za dwie paczki pampersow bialych tych duzych o(k 70 szt paczka) i trzy paczki chusteczek johnsona zaplacilam 19 e. Jak na tutejsze warunki to za☠☠☠iscie
Oj,zawstydzilam się :wstydnis:
Ja też będę robić ukochaną zupkę jutro,czyli cebulowa
Fajnie z pampersami, nawet jak na polskie warunki chyba całkiem przyzwoita ta cena.
Ja mam 2 małe paczuszki tych premium 1 i 2 i jeszcze duża paczkę tych zielonych 2. Plus pampersy z tortu od mojej siostry,to chyba też zielone 2
Radena jest offline Zgłoś do moderatora