2016-05-04, 18:16
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5
hejka, ja już po wojażach w Magnolii. W sumie 'nic' takiego nie było, ale wróciłam z 4 torbami. 
Ledwo dobiegłam do domu, a pan z Tesco przywiózł mi zakupy. Przystojniaczek, chyba będę częściej zamawiać 
Cytat:
Napisane przez australia87
Brawo Ty
Przypomnij mi proszę nazwę wanienki, którą kupowałaś? Ja mam właśnie wanienkowy dylemat, bo taka zwykła zajmuje dużo miejsca, a ja mam małą łazienkę 
|
Wanienka Shnuggle.
Cytat:
Napisane przez kanwa
co tam w Magnolii ciekawego?
Ja mam jakiś zestaw kupiony na Gemini.
Wyszorowałam łazienkę i kibelek,teraz pozbieram pranie,odkurzanie i mycie podłóg.Później mam plan umyć szafki w kuchni.
Ida cały czas mamusi kibicuje kopiąc♡♡♡
|
Stój, szalona, chcesz już urodzić??
A w Magnolii nic w sumie ciekawego, ale obładowana i tak wróciłam ( jak wyżej napisałam) 
Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca
Przeczytałam, że jedziesz do Mongolii  nie ma to jak budyń ciążowy.
|

Jeszcze mnie tam nie widzieli 
Cytat:
Napisane przez __Veronique
Ja po obiadku, teraz sobie zjem lody a potem muszę ogarnąć nogi i Bożene przed wizytą, jak ja to zrobię... 
|
Pomóc Ci? 
Cytat:
Napisane przez Madzia9999
Dziewczyny wróciłam niedawno z usg!
Hania waży już ok 2600 i jest ułożona główka w dół!
Ja od 3tyg nic nie przytylam, ale mała rośnie ładnie.
Jedyny mały problem to łożysko lekko ponad 3ci stopień, ale babka mówiła że w 36tygodniu to nie jest powód do paniki. Najwyżej mała może mniej przybierać na wadze, ale i tak obecnie jest wszystko w normie 
|
Super wieści, fajnie, że jest już główkowo ułożona, bo moja złośnica za nic nie chce się przekręcić. Może jeszcze się namyśli 
Cytat:
Napisane przez Madzia9999
Dziękuję dziewczynki  wciąż cieszę się wagą Hani i tym, że już 36tydz.
Weronika ja albo nogi albo Grażynę ogarniam :P jeden dzień dla nóg, kolejny dla Grażyny :P pachy mają święto częściej 
|

Ja pachy trzaskam codziennie pod prysznicem. Ciach, ciach i gotowe. Z Grażynką to... cóż... jest tam busz tylko przed wizytą się ogarniam, a tak krzaczory żyją swoim życiem.
Cytat:
Napisane przez ania230
Odebrałam wyniki i w moczu są bakterie   w piątek wizyta i pewnie antybiotyk dostane i badanie na posiew moczu.
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------
ja za bezami nie przepadam :/
|
Ja powtarzałam ostatnio wyniki moczu, bo miałam nieciekawe, za drugim razem było już OK. Może najpierw powtórz badanie?
Bezów też nie lubię jakoś.
Cytat:
Napisane przez australia87
Aniu, parę minut chyba wystarczy
A co do firanek, to ja bym takich nie chciała - dla mnie takie kuleczki to łapacze kurzu 
|
Inaczej: kurzołapy 
Cytat:
Napisane przez dzanet2108
|

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.
2019: 2
|
|
|