2007-12-09, 18:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pytanie o Ryanair
Cytat:
Napisane przez AniaWila
do ceny podstawowej musisz doliczyc oplaty lotniskowe i chyba vat. Ale cala cena ''wyskakuje'' Ci odrazu. Pamietaj tylko, zeby KONIECZNIE zaznaczyc, ile masz bagazu. jezeli jedna torbe do odprawy to zaznacz jedna sztuke. Nie liczac podrecznego oczywiscie. Jets to koszt o ile dobrze pamietam 7funtow.W wizzair jest juz to wliczone w cene biletu.
Pamietam, ze raz nie zaznaczylam ile mam bagazu i odeslano mnie do informacji, gdzie stalam jakies 30min w dlugiej kolejce aby doplacic te cholerne 7f.
A co do oplat uiszczanych na lotnisku to pierwsze slysze.... Ostatnio latalam Ryanem jakies 1,5 - 2 miesiace temu <zreszta latam bardzo czesto> i w zyciu nie bawilam sie w jakies doplacanie (oprocz tego bagazu) na lotnisku. Zreszta Hosenko pomysl jaki by musial byc mlyn jezeli codzi o organizacje. Jaky tak kazdy musial gdzies cos doplacic na miejscu
edit: zreszta masz na dole napisane, ze oplate uiszcza sie w chwili rezerwacji biletu  no i moim zdaniem to wszystko co wkleilas powyzej zalicza sie wlasnie do ''oplat lotniskowych''.
|
Liczyłam na Ciebie 
Czyli ta kwota która "wyskakuje" po wybraniu dat przelotów to jest ta wyjściowa??
Mi pojawiło się 251,36 --> czy tyle zapłace, czy do tego jeszcze gdzies tam dalej doliczają bagaż itp??
Daenerys : to z ich strony oczywiście
|
|