Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-06, 11:00   #2372
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Tylko, że nam do ślubu zostało mniej niż 1,5 miesiąca zaczynam się martwić, tym bardziej, że chcieliśmy się w weekend spotkać z dekoratorką, ale najpierw musimy obejrzeć salę. A salę możemy obejrzeć dopiero w niedzielę o 18.30 więc znowu będzie obsuwa. Fryzury ślubnej próbnej też już raczej nie zdążę zrobić, chyba na żywioł pójdę. A jeszcze w niedzielę mamy komunię
My też dopiero garnitur i w ogóle cały strój dla M. ogarniemy w takim czasie jak Wy. M. się trochę stresuje ale jak pytałam w salonach to do tygodnia poprawki będą zrobione. Wiec chyba zdąży:P

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Hej

Ale piękna pogoda dzisiaj, rano byłam na dłuższym spacerku, nie za gorąco, nie za zimno

Ja najbardziej lubię pastę z awokado i jajkiem Ale czasem jem też na kanapkach, pokrojone w plasterki i posolone

To koniecznie, bo później trzeba poprawiać
Chciałam kupić tę matową z Bourjois, o której pisałyście, ale odcień 02 wyglądał inaczej niż w Internecie, nie podobał mi się na żywo A poza tym były pustki, więc Za to jak maznęłam nim rękę to trzymał się do wieczora, a próbowałam zmyć kilka razy

Mors zdrówka

Kiepsko, ale lepiej przed niż po

Wszystkie suknie są piękne, więc nie marudzić

za wszystkie dni do ślubu

Jedziemy dzisiaj odebrać obrączkę TŻa! Już się nie mogę doczekać. A moją muszę wreszcie zamówić, tylko nie mogę się zdecydować Jest tyle pięknych wzorów
Ja maznęłam sobie trzy pomadki na ręce i najlepiej trzymała się Lipfinity (to MaxFactor chyba) - doszorować jej nie mogłam niczym:P Burżuja nie było w tym Rossie gdzie byłam to nie mogłam porównać. Tylko ta akurat nie wiem jak na ustach ale na skórze zaznaczyła całą strukturę, wpiła się we wszystkie linie i dziurki i zrobiła taką siatkę. Też już słyszałam, że jest lepsza od burżuja ale nie mogłam porównać. Ale i kosztuje 2 razy więcej niż burżuj.

Zamawiaj, zamawiaj Po 20 maja bedę miała swoją Ale odbiorę ją dopiero po 23 bo wypada nasz wyjazd i weekend jeszcze. Boje się ale i jestem ciekawa co wyjdzie:P

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
prać to ja mogę, ale nienawidzę oblekać pościeli

Szkoda że nie mam snapa masz jakieś foto?
Ja też nie lubię ubierać no i ja jeszcze prasuje ale to akurat lubię
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora