Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-06, 10:31   #2014
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Moja bulimiczka jadła w nocy trzy razy, obudziła się z krzykiem o 7, zjadla, wsadził łapę do paszczy i się zrzygala 3 razy Żeby dzisiaj było lepiej niż wczoraj Wczoraj po południu w akcie desperacji dokarmiam ja mm to pospala całe 20 minut

Lola a kiedy planujesz powrót do pracy? Ja jeszcze dostaje większe pieniądze bo mi college płaci dodatkowo ale w lipcu się to skończy i też będzie cienko W listopadzie kończy mi się macierzyński płatny ale chyba dociagne na urlopie do świąt i wrócę w styczniu z płaczem
Bulimiczka hahaha 😂

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez joann_ Pokaż wiadomość
U nas marudzenie od 6. Przed 8 zdrzemnął się jeszcze 20 min a teraz jęczy nieustannie. Cyc nie, na ręce nie, wszystko na nie. I tak kolejny dzień. Już mi sił brakuje
Hmmm współczuję.
Mój tż się ostatnio poirytował jak Lilka tak marudziła... cyc nie... na ręce nie... pielucha sucha. Położył ją na łóżku i zostawił. Po chwili dziecko przestało wyć 😨 ku mojemu zdziwieniu. A już miałam tż opierniczyć, że jest bez serca 😂

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzinska85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, Zuza skończone ma 3,5 miesiąca teraz 19ego będzie miała równe 4 miesiące. Od niedzieli strasznie nam ciągnie głowę do góry a z nią ręce i nóżki i mam takie pytanie czy można zacząć takie dziecko już podpierać poduszkami albo już próbować sadzać?
Ja bym na siłę nic nie przyspieszała.
Jak dziecko będzie na tyle silne żeby siedzieć, to samo usiądzie 😉

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez joann_ Pokaż wiadomość
Że co? Że zaraz kolejny?? Ja się zastrzelę
Hahaha 😂 możemy się umówić na zbiorowe samobójstwo 😆

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Eeeeee oby :-D

Ups :-P oby nie

Na 1 stronie jest lista.:-P tez sie boje :-D

Zosia tez zrzuca a z Gołymi uwielbia lezec :-P
Dlatego ja swojej nawet nie przykrywam jak z gołą pupą leży 😂 ona potrafi tak kopać, że nawet skarpetki jej spadają a co dopiero kocyk.

Aninis jest offline Zgłoś do moderatora