2016-05-06, 10:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty
Cytat:
Napisane przez siasia13
Moja bulimiczka jadła w nocy trzy razy, obudziła się z krzykiem o 7, zjadla, wsadził łapę do paszczy i się zrzygala 3 razy  Żeby dzisiaj było lepiej niż wczoraj  Wczoraj po południu w akcie desperacji dokarmiam ja mm to pospala całe 20 minut
Lola a kiedy planujesz powrót do pracy? Ja jeszcze dostaje większe pieniądze bo mi college płaci dodatkowo ale w lipcu się to skończy i też będzie cienko  W listopadzie kończy mi się macierzyński płatny ale chyba dociagne na urlopie do świąt i wrócę w styczniu z płaczem 
|
Bulimiczka hahaha 😂
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------
Cytat:
Napisane przez joann_
U nas marudzenie od 6. Przed 8 zdrzemnął się jeszcze 20 min a teraz jęczy nieustannie. Cyc nie, na ręce nie, wszystko na nie. I tak kolejny dzień. Już mi sił brakuje 
|
Hmmm współczuję.
Mój tż się ostatnio poirytował jak Lilka tak marudziła... cyc nie... na ręce nie... pielucha sucha. Położył ją na łóżku i zostawił. Po chwili dziecko przestało wyć 😨 ku mojemu zdziwieniu. A już miałam tż opierniczyć, że jest bez serca 😂
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------
Cytat:
Napisane przez Magdzinska85
Dziewczyny mam pytanie, Zuza skończone ma 3,5 miesiąca teraz 19ego będzie miała równe 4 miesiące. Od niedzieli strasznie nam ciągnie głowę do góry a z nią ręce i nóżki i mam takie pytanie czy można zacząć takie dziecko już podpierać poduszkami albo już próbować sadzać?
|
Ja bym na siłę nic nie przyspieszała.
Jak dziecko będzie na tyle silne żeby siedzieć, to samo usiądzie 😉
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
Cytat:
Napisane przez joann_
Że co? Że zaraz kolejny?? Ja się zastrzelę 
|
Hahaha 😂 możemy się umówić na zbiorowe samobójstwo 😆
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
Cytat:
Napisane przez marciar7
Eeeeee oby :-D
Ups :-P oby nie
Na 1 stronie jest lista.:-P tez sie boje :-D
Zosia tez zrzuca a z Gołymi uwielbia lezec :-P
|
Dlatego ja swojej nawet nie przykrywam jak z gołą pupą leży 😂 ona potrafi tak kopać, że nawet skarpetki jej spadają a co dopiero kocyk.
|
|
|