Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-06, 11:39   #2389
lolusl
Japońska rzepa

Dot.: Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to 15 DDŚ!
Bosze
Cytat:
Napisane przez carmen4400 Pokaż wiadomość
Jak idziecie do makijażystki to bierzecie swoje kosmetyki czy ufacie tym co mają?
Właśnie chyba wezmę swoją szminkę i swój podkład,aczkolwiek dam jeszcze szansę babeczce na jednym próbnym, bo zmieniłam makijażystkę i chcę sprawdzić jak dobiera. Jeśli ciulowo dobierze podkład,to poproszę,żeby mnie pomalowała moim na moją odpowiedzialność
Cytat:
Napisane przez Melka92 Pokaż wiadomość

Aaa dzisiaj mam spotkanie z kotzdzisiu
Miłej zabawy
Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość

My byliśmy i dla mnie za ciężkie są te ich torty, ale najbardziej smakował mi cookies
Czy degustacja jest darmowa?
Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość

o rany, dzięki za pomysły dziewczyny! A ja nigdy nie jadłam awokado tzn raz w sałatce, milion lat temu
No co Ty?! Toż to genialny wynalazek
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość

Ale co najlepsze (a raczej najgorsze) nachodzą mnie myśli, że nie podoba mi się moja sukienka i myślę, że jednak mogłam wziąć księżniczkę
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
To tak jak u mnie
Choć ja bym nie wzięła księżniczki, ale po prostu inną suknię.
Nawet tak nie gadajcie, macie śliczne suknie
Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość

U mnie licznik pokazuje 100 dni 5 h i 15 minut : brokul:

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Ja bym sobie kupiła suknie Elie Saab gdybym miała nieograniczony budżet Albo coś Lazaro, Jim Hjelm albo też od Hayley Źle było odkryć tych wszystkich projektantów

Ustaliliśmy z M., że darujemy sobie ten pobyt w spa. Trochę mi szkoda ale fakt, że fajniej będzie to zrobić jesienią/zimą. Ale i tak mi szkoda:/ Pytałam co w takim razie zrobimy po ślubie a ten, że może na biwak, jakiś survival Taaa, z hotelu na łąkę wymyślił
Ja też chyba Elie Albo w sumie te inne. Albo bertę
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Hej
Mors zdrówka

A u mnie dziś 50!!!! DDŚ

Morsik, zdrówka

Ja byłam rano na pobieraniu krwi,ale nie na tej krzywej,bo okazało się,że nie można pić alko 3 dni przed,a ja wypiłam wczoraj kieliszek likieru. Ale zrobiłam 9 badań,250 zł PO-SZŁO.
Byłam w rossmanie, ale zdurniałam.Powiedzcie mi, KTÓRA dokładnie (poproszę linka ) to jest ta szminka burżuła,bo tam było chyba z 5 rodzajów Velvet i żadna nie nazywała sie matt czy matte, za to wiekszość była w takim błyszczyku jakby
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora