|
Japońska rzepa
|
Dot.: Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
A tak w ogóle to 15 DDŚ! 
|
Bosze 
Cytat:
Napisane przez carmen4400
Jak idziecie do makijażystki to bierzecie swoje kosmetyki czy ufacie tym co mają?
|
Właśnie chyba wezmę swoją szminkę i swój podkład,aczkolwiek dam jeszcze szansę babeczce na jednym próbnym, bo zmieniłam makijażystkę i chcę sprawdzić jak dobiera. Jeśli ciulowo dobierze podkład,to poproszę,żeby mnie pomalowała moim na moją odpowiedzialność
Cytat:
Napisane przez Melka92
Aaa dzisiaj mam spotkanie z kotzdzisiu
|
Miłej zabawy 
Cytat:
Napisane przez tetrikk
My byliśmy i dla mnie za ciężkie są te ich torty, ale najbardziej smakował mi cookies
|
Czy degustacja jest darmowa? 
Cytat:
Napisane przez izk_a
o rany, dzięki za pomysły dziewczyny! A ja nigdy nie jadłam awokado  tzn raz w sałatce, milion lat temu 
|
No co Ty?! Toż to genialny wynalazek 
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
Ale co najlepsze (a raczej najgorsze) nachodzą mnie myśli, że nie podoba mi się moja sukienka i myślę, że jednak mogłam wziąć księżniczkę 
|
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
To tak jak u mnie 
Choć ja bym nie wzięła księżniczki, ale po prostu inną suknię. 
|
Nawet tak nie gadajcie, macie śliczne suknie 
Cytat:
Napisane przez lenka990
|

Cytat:
Napisane przez Sophie24
Ja bym sobie kupiła suknie Elie Saab gdybym miała nieograniczony budżet  Albo coś Lazaro, Jim Hjelm albo też od Hayley  Źle było odkryć tych wszystkich projektantów
Ustaliliśmy z M., że darujemy sobie ten pobyt w spa. Trochę mi szkoda ale fakt, że fajniej będzie to zrobić jesienią/zimą. Ale i tak mi szkoda:/ Pytałam co w takim razie zrobimy po ślubie a ten, że może na biwak, jakiś survival  Taaa, z hotelu na łąkę  wymyślił 
|
Ja też chyba Elie Albo w sumie te inne. Albo bertę 
Cytat:
Napisane przez magda1706
Hej 
Mors zdrówka
A u mnie dziś 50!!!! DDŚ 
|

Morsik, zdrówka 
Ja byłam rano na pobieraniu krwi,ale nie na tej krzywej,bo okazało się,że nie można pić alko 3 dni przed,a ja wypiłam wczoraj kieliszek likieru. Ale zrobiłam 9 badań,250 zł PO-SZŁO.
Byłam w rossmanie, ale zdurniałam.Powiedzcie mi, KTÓRA dokładnie (poproszę linka ) to jest ta szminka burżuła,bo tam było chyba z 5 rodzajów Velvet i żadna nie nazywała sie matt czy matte, za to wiekszość była w takim błyszczyku jakby
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
|