Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-06, 11:49   #2419
PaLLitQa
żona

Dot.: Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość

Ja byłam rano na pobieraniu krwi,ale nie na tej krzywej,bo okazało się,że nie można pić alko 3 dni przed,a ja wypiłam wczoraj kieliszek likieru. Ale zrobiłam 9 badań,250 zł PO-SZŁO.
Byłam w rossmanie, ale zdurniałam.Powiedzcie mi, KTÓRA dokładnie (poproszę linka ) to jest ta szminka burżuła,bo tam było chyba z 5 rodzajów Velvet i żadna nie nazywała sie matt czy matte, za to wiekszość była w takim błyszczyku jakby
a co to mowa o jakiejś słynnej pomadce?

Cytat:
Napisane przez Krysilla Pokaż wiadomość
Dobrze. Nie narzekam. Tylko TŻ teraz chcąc mnie namówić, bym coś zrobiła za niego mówi do mnie per "żoneczko" i mówi coś o świętym ognisku domowym (tak mówił ksiądz na mszy).

Poza tym zaczynamy się rozglądać na naszym miejscowym rynku mieszkaniowym by jak TŻ wróci w grudniu ze statku móc kupić mieszkanie.

A z minusów- mój teść traktuje mnie jak powietrze jakbym nie istniała. Zaczęło się przed ślubem jak oznajmilismy z TŻ że w przeciągu roku-półtora wyprowadzimy się. Ale wtedy jeszcze coś mówił do mnie. Na ślubie tak się ululal,że poszedł spać po 21 i nie doczekał do filmu dla rodziców i oglądał w domu. Ale okazało się że tańczył z każdą kobieta oprócz mnie. Dosłownie z każdą. A odkąd wróciliśmy do domu to odzywa się tylko do TŻ a do mnie tylko np."czas wyrzucić śmieci". I co najlepsze: wie,że ja sama praktycznie robiłam ten ślub bo TŻ w morzu był a wszędzie mówi że "M zrobił to czy tamto" "M zalatwil". Szczerze mówiąc najpierw było mi przykro. Potem stwierdziłam, że 10 lat starałam się o jego sympatię i skoro dalej mi się nie udało, to nie ma co. TŻ ma z nim pogadać o co chodzi, ale mi to już wisi i czekam na wyprowadzkę.

Ale generalnie małżeństwo jest świetne. Muszę tylko wymienić dokumenty. A idzie mi ciężko, bo wczoraj DOSTAŁAM AWANS. Co prawda na kierownika zmiany,ale będzie podwyżka itd. więc zawsze coś.

A plener robimy 20.05 w ogrodzie dendrologicznym w Przelewicach w moim województwie.
gratuluje awansu

A teściem już przestałabym się przejmować... tak jak piszesz jak od 10ciu lat nie podpasowałaś mu to już szkoda sie starać.. krzywdy mu nie zrobilaś, to jemu powinno być głupio
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora