Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-10, 14:58   #654
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Farba1987 Pokaż wiadomość
Hajka wszystkim,od pewnego czasu przygladam sie temu forum, powiem szczerze ,ze jest bardzo interesujace Jak wiele z Was mam taki sam "proble"...w sumie problemem tego nie mozna nazwac Mam 20 lat i jestem dziewica...jeszcze nie poznalam tego jedynego,chociaz ostatnio spotykam sie z pewnym interesujacym chlopakiem No i sie troszke boje...jestem bez zadnych doswiadczen;/ no i mam jeszcze jeden taki maly problem...nie podoba mi sie moje cialo bleee;/ mam male piersi i w ogole jestem beznadzijna no i to jest gwozdz do trumny,nie wyobrazam sobie rozebrac sie przed kimkolwiek... moze to sie wydaje smieszne ale dla mnie to jest olbrzymi problem!!
PS.
dziewuszki zazdroszcze Wam super chlopakow,ze jestescie takie szczesliwe i ze wszystko u Was idzie w dobra stroneTak 3mac...pozdrawiam Was bardzo serdecznie Buziaczki
Nie martw się, ja zrobiłam to pierwszy raz kiedy miałam właśnie 20 lat, też wcześniej nie miałam doświadczeń .
Wiesz, ja też mam małe piersi - wielu facetom właśnie takie się podobają, serio! Mój na przykład bardzo nie lubi dużych - mówił, że od razu widzi te duże piersi oczami wyobraźni za jakiś czas, kiedy będą obwisłe i brzydkie - woli więc te małe biusty, bo są jędrniejsze i można chodzić bez stanika

Cytat:
Napisane przez Shady44 Pokaż wiadomość
Musisz porzucić wszystkie GŁUPIE komplexy i uwierzyć ze jestes piekna!! wierz mi ze wtedy bedzie od Ciebie biło sexapilem i każdy zauważy w Tobie zmiane. Ciało to tylko ciało. Liczy sie to co jest w srodku, tam gdzie nie widac....... Nie spiesz sie z niczym. Jesli juz, na poczatku nie musisz sie od razu cala rozbierac, mozesz tez przygasic swiatlo ale jednak pracuj nad soba i nie miej niepotrzebnych kompleksow. Jesli ma dojsc do czegos miedzy wami to wierz mi że gdy jestes w ubraniu tez widac jak wygladasz i jak zdejmiesz ubranko ON nie przezyje jakiegos szoku ani nic w tym stylu pozdrawiam
No i Shady ma rację, po pierwsze - jeśli czujesz się sexy, to zwykle to widać . Kiedy ja zaczęłam czuć się dowartościowana, nagle wzrosło zainteresowanie facetów moją osobą . Jeden mi nawet powiedział, ze doskonale rozumie to, że mój facet się na mnie rzucał zanim jeszcze zaczęliśmy być parą, inny - że zazdrości mojemu TŻ, a wierz mi na słowo, że od wyglądu modelki jestem odległa niczym Polska od Japonii

Po drugie - ten chłopak (i każdy inny też ), z którym się spotykasz nie jest ślepy i widzi, jak wyglądasz. Jeśli mu się podobasz, to znaczy, że podobają mu się Twoje małe piersi i cała reszta . Przecież to widać też w ubraniu jak wyglądasz i on żadnego szoku nie przeżyje, bo widuje Cię przecież i zna Twój wygląd.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora