Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Program Rodzina 500 plus
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-06, 23:01   #3514
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Program Rodzina 500 plus

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
13 latka wykorzystywana seksualnie. A niektórzy piszą ze może sama chciała. .. trudno uwierzyć że rozsądny człowiek może takie obrzydliwe rzeczy pidsf
Miałam w klasie dwie koleżanki które w gimie chwaliły się pierwszym razem w wieku 13 także Chłopak jednej był wtedy w klasie maturalnej, bardzo wielka miłość ogólnie Tak jestem obrzydliwa, bo wiem jaka może być młodzież

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
W tej chwili to mi Ciebie szkoda bo usprawiedliwiasz to jak gwałt. Dosłownie jak gwałt a co za tym idzie, według mnie, Tobie tak samo jest ta pomoc psychologiczna potrzebna jak i tej dziewczynie. Bo to nie ona jest winna, tylko facet, który jest PEDOFILEM! Jak ona by tego seksu nie chciała, to on był dorosły, nie ona i to on był pedofilem a nie ona dziunią spod latarni.
To było dziecko, dociera to do Ciebie? 13-latka to jest jeszcze dziecko!
Bez komentarza. Bo gdyby chłopak miał 14 to już by nie był ani gwałt ani przestępstwo? Pytanie ironiczne.

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
No wiesz... zgwałcona kobieta czy to ma 13 lat czy 30 to może sama chciała, może zakładała kuse sukienki i tym kusiła! Przecież się pchała do łóżka! A facet to nie ma rozumu, tylko penisa, logiczne, nie?
Boże, widzisz i nie grzmisz...
A skąd ty to wiesz? Byłaś przy tym? Dla mnie temat zamknięty. Możecie sobie gdybać dalej.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

W ogóle mnie nie zrozumiałyście. Nigdzie chyba nie było napisane ile lat miał ojciec dzieci (chyba, że mi umknęło). Jeśli był pełnoletni to owszem pedofil i powinien siedzieć, ale przy założeniu że ojciec dzieci byłby jej rówieśnikiem, to jak to się wtedy nazywa? Z ciekawości pytam.

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;60001031]No bez kitu, stanął mi przed oczami pan od "prostytutki nie można zgwalcic hehehehe". Brak słów.[/QUOTE]

Brak słów to na wasze czytanie między wierszami W którymś artykule było że ją gwałcił regularnie? Skąd ta druga ciąża? I dlaczego widziałam w tekście "partner dziewczyny", partner czyli że w związku są? Serio się gubię.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora