Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-07, 07:55   #521
agusiia69
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Dzień dobry

Zaraz budzę męża i idziemy robić śniadanko a potem jedziemy do Ikei

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
U mnie Maja waży 2500 kg , miewa się dobrze szyjka długa i zamknięta.
Mam zrobić wymaz z pochwy i odbytu... muszę poszukać gdzie robią.
Kolejna wizyta 30.05.
Ah jaka piękna waga małej Gratuluję udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
I też mi stopy i dłonie spuchły. Jednak jak jest trochę cieplej to zaraz organizm się buntuje. Współczuję wrześniówkom- one biedne cały III trymest będą się męczyć z upałami...
Mi na szczęście jeszcze nic nie puchnie Noszę cały czas obrączkę i pierścionek zaręczynowy Ale trochę nogi mnie pobolewają

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczynki

Ja już po wizycie, spędziłam dzisiaj w Ginemedica 2 godziny. Wizyta trwała długo, a potem miałam KTG.
Mała nie chciała współpracować, uciekała, potem zasnęła i dopiero po jakimś czasie się obudziła. Na szczęście, nie mam żadnych skurczów.

Za to szyjka jest już bardzo krótka- ma 1,7cm i mam rozwarcie na 1 cm. Więc w niedzielę jadę do mojego gina do szpitala, bo ma dyżur. I jeżeli będzie dalej się skracać, to być może zostawi mnie już w szpitalu, a tego bym nie chciała. Zalecił oszczędny tryb życia, podwoił mi Luteinę, mam brać magnez.

Pobrał mi tez wymaz na GBS.

Poza tym, wszystko z malutką OK.
Mała waży 2200g, ułożyła się w literkę C, bo głowę ma nisko, co prawda, ale tak jakby w moim prawym boku, nogi wzdłuż pępka i zakręcone do góry, masakra jakaś, a pierwsze, co ukazało się na monitorze, kiedy robił USG, to jej bujna czupryna na co doktor krzyknął: "Łoł, ale ma już długie włosy! "

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Nie swędzi.
Fajne te maskotki

Brzuch może opaść na klika tygodni przed terminem, więc wszystko w normie. Ja mam cały czas na tej samej wysokości, a jednak mam inne dolegliwości, które mogą wskazywać na to, że jednak nie dotrwam do terminu.
Oszczędzaj się Mi lekarka też zaleciła oszczędny tryb życia Mała już ma śliczną wagę

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie to rownież szwagierka ma i zachwala bardzo przydatne ten pojemnik największy jako kosz na śmieci na początek super pieluszki zmienia sie kilkanaście razy na dzień i nie trzeba ciagle latać do kosA na śmieci tylko jest pod ręka tak samo te małe pojemniczki na sól fizjologiczna czy inne produkty ja jeszcze dokupiłem sobie mały pojemnik na ciuszki od Hani aby osobno je prac taki kosz średni na śmieci które sie segreguje nie wiem czy dobrZe to wyjaśniłam
Dziś mam zamiar kupić te pojemniki

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
O dziewczynki, się martwię :-(
Na pewno z dziewczynkami będzie wszystko ok