Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - I za to Was lubię...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-14, 19:53   #1
Paris
Zadomowienie

Red face

I za to Was lubię...

W sumie temat wątku nietrafny, bo lubię Was za wszystko - jesteście wspaniałe i nie da się tego ukryć.
Kiedyś chodziłam sobie po jednym forum, oto link:
http://www.magazyn13.pl/forum/viewfo...a17beeca507d7c
Powiem nawet, że byłam tam zalogowana i pisałam tam, ale pod zupełnie innym nickiem. Cały czas na forum ogólnym. Brakowało mi tego, co jest tutaj, czyli wzajemnego zrozumienia, nie naśmiewania się i przede wszystkim nie wyzywania się od k, d, i śmieciar (jeśli ktoś przez przypadek podwójnie wysłał post, lub napisał coś, co innym nie przypadło do gustu). Było strasznie, więc postanowiłam stamtąd po prostu zwiać.
Wy jesteście zupełnie inne, takie hmm...'rodzinne' , koleżeńskie, sympatyczne i często podajecie sobie dłoń w trudnych chwilach i nie śmiejecie się ze swoich problemów (aż mi się łezka w oku zakręciła ), naprawdę, takiego drugiego forum nie ma chyba nigdzie...Wejdźcie sobie na to forum i zobaczcie jaka panuje tam niezdrowa atmosfera, cofnijcie się o kilka stron...przebywają tam wyłącznie dziewczynki (większość udająca ogromne buntowniczki) do lat 15,16 + jeden dorosły moderator, a raczej moderatorka, która jest wiecznie mieszana z błotem.

Pozdrawiam Was serdecznie
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June...
Paris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując