Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży? Prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-07, 11:06   #2018
Olchaaa
Przyczajenie

Test ciążowy oraz dziwne objawy

Dziewczęta na poczatku kwietnia miałam miesiaczke ale w tym miesiącu juz nie , zaczęłam się czuć dziwnie siedząc na wykładach zrobilam się blada jak trup .Nie mogłam się sklupic na niczym ,było mi strasznie gorąco chodź byłam w przewiewnej koszulce ale innym było zimno , wiec wyszlam do toalety idąc z zachwianiem .Opryskaklam się zimną wodą na poczatku nic mi to nie dało , wiec miałam dziwne przeczucia i zrobilam Test Ciążowy i wyszedł mi pozytywny miałam dwie kreski C -była ciemniejsza a T- jasnieszcze . tyle ze parę dni przed taka objawa sikajac mnie bolalo ale teraz jakoś przeszło i na drugi dzień zrobilam 2 testy ciążowe tyle ze o innych porach i wyszło to samo co na początku . I jakoś nie dowiezam ze mogę być w ciąży bo na poczatku miałam właśnie boleści podczas sikania , a czytalam różne opinie na necie , i pisało ze to mogą być bakterie ale znów jak czytalam pisało tam na kilku opiniach ze na Teście Ciążowym nie może wyjść pozytywny , jak się ma te bakterie . Jak wy myslicie czy to jest naprawdę Ciąża ?
Olchaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując