2016-05-07, 10:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
Napisane przez motylek1984
Ja przedtem miałam łazienkę też przy sypialni, a teraz muszę po schodach zejść, dzisiaj od 24 do 8 byłam 5x.
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------
Koleżanka się odezwała, wody jej zaczęły odchodzić koło 23, a o 1 miała cc, dziewczynki zdrowe 1980 i 2150, w inkubatorkach siedzą, rodziła w tym szpitalu, co ja mam zamiar. Kamień spadł mi z serca. I postanowiłam, że zwalniam tempo.
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------
Dodam jeszcze, że ta moja koleżanka ma jutro komunię córki.
|
Ładna waga jak na ten tydzień przy bliźniakach! 
Córce może być troszkę przykro, że mamy nie ma na jej komuni ale cóż tak wyszło. Aby maleństwa były zdrowe 
Wow 5razy siku 
Cytat:
Napisane przez ania230
Hej Kochane  wstałam i ja
Piekna słoneczna pogoda az bym na dzialke się wybrała tylko nie ma czym.... samochód odbieramy w niedziele. 1000zl nie nasze :/
Tz spi jeszcze więc go budzić nie będę. Ja sobie zrobie śniadanie i dam Tutkowi jeść
Plany na dziś to wyprasowanie ostatniej tury ciuszkow 
|
Ja kończę śniadanie i też poprasuje, akurat na powtórki Na Wspólnej w tle :P
Cytat:
Napisane przez soffinka
Dziewczynki cos szybko działajacego na zaparcia  pomocy
|
jogurt naturalny, suszone śliwki,jabłko,kiwi 
Cytat:
Napisane przez ania230
U mnie nic nie komentuje 
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------
No to masz Kochana luksusy  i w dwóch masz prysznic?czy dla odmiany w jednej wannę?
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------
Wstaje i ide jesc  Spokojnego dnia życzę 
|
Odmiennie w tej przy sypialni wanna,przy salonie prysznic 
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------
Cytat:
Napisane przez gerda
Ciepła woda z cytryna
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------
Jaki proszek dzieciowy kupowałyscie? Poprzednim razem uzywalam loveli, ale podobno sa jakies inne
|
Ja Bobini kupiłam 3prania już w nim zrobilam 
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc
Przepraszam, że nic nie nadrabiam, ale wybywamy dziś na wesele (na miejscu), a jutro komunie mojego chrześniaka (ponad 80km), wiec trochę mnie nie będzie.
Proszę mi nie rodzić w tym czasie!
Udanego weekendu! 
|
Baw się dobrze 
Cytat:
Napisane przez Radena
Ja pralam ciuszki w dzidziusiu,próbowałam też jelpa,ale już nie pamiętam,który mi bardziej podpasil 
|
Tz siostra ma synka alergika :/ u nich tylko Dzidziuś się sprawdził
Polecala mi ten płyn.
Sophia Loren
|
|
|