Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017 cz. 18!
Wątek: PM 2017 cz. 18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-07, 10:22   #1749
oljaa
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz. 18!

Hej dziewczyny!
Wstałam rano, u mnie na podwórku mini budowa. Mamy dom z tarasem, a moim rodzice wymyślili sobie, że jeszcze dobudują grilla, wędzarnie, piec chlebowy, palniki i coś tam jeszcze od rana wszystkie ręce na pokład, betoniarka chodzi, a my murujemy, nosimy kamień i cegłę no i kurz w domu niemiłosierny, a ktoś później będzie musiał to sprzątać (czyt. ja ). Ale jest miło

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dlaczego Nasz wątek jest oceniony tylko na 4?
A to kto ocenia? Administratorzy czy wizażanki? Bo boję się, że co za moją przyczyną, nie, żeby specjalnie, ale zwyczajnie przez nieuwagę mogłam coś kliknąć. Taka ze mnie trochę Krysia Tuchałowa
Cytat:
No cóż mój faworyt od bardzo dawna to suknie z gołymi plecami,z tiulowym zwiewnym dołem tego typu:
Niestety naoglądałam się ostatnio i wizja trochę mi się zmienia,aż sama jestem w szoku. I chyba generalnie będę mieć wielki problem z wyborem tej jedynej.
Obecnie podobają mi się dopasowane,w stylu boho,ale z domieszką elegancji. Taki typ:
Ta pierwsza z Twoich starych typów jest piękna i zapisuję ją sobie i pierwsza z tych nowych typów jest obłędna! Gdzie Wy znajdujecie takie piękne sukienki?
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;60015046]Dzień dobry Wreszcie odespałam 2 dni [/QUOTE]
Okrutna, zła i podła jak zrobić mu to mogłaś?!
Cytat:
My to z Tz jestesmy takie pechowce. Serio ciagle w tym zyciu mamy pecha.
Wita się osoba urodzona 13 w piątek o 13.05
Cytat:
Dziewczyny mam kolejnego komunijnego newsa moja sąsiadka ma komunie córki. Uszyli jej sukienkę na przebranie za 400 zl a o 6 rano przed komunia jest zamówiony fotograf na sesje

Jakie to przykre ze bede miała mniej wypasione wesele niż 9 letnia komunistka swoje przyjęcie
O mamuniu wstać na 6 rano? Podziękowałabym za taką fotografię nawet na swoim weselu
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora