Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - I za to Was lubię...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-14, 20:05   #5
(karolinka)
Raczkowanie

Dot.: I za to Was lubię...

ja tez BAWILAM SIE na innych forach a tym ZYJE. nie wiem czy bede miec czas w roku szkolnym ale wiem ze to tutaj spedze kazda wolna chwile.

ps. u na stez zdarzaja sie sprzeczki jesli jakas dziewczyna doda istniejacy juz watek... zdaje sie ze goraco bylo po zalozeniu watku o nazywaniu swoich ukochanych.... ale zawsze konczylo sie to zgoda a wymiana zdan byla lagodna..
na forum plotkowym nie spotyka sie raczej chamsta ale jak weszlam kiedys na fitness i tam dziewczyna napisala w jaki sposob zrzucila pare kilo to tame zaczely z niej kpic ze jakas nowa wchodsi i probuje je oswiecic a tu one stare bywalczyni sa... az mi sie zrenice rozszerzyly po przeczytaniu tego poniewaz nie spotkalam sie jeszcze z takim zachowaniem na forum...

pozdrawiam wszystkei mile wizazanki

dopiero po napisaniu wiadomosci obejrzalam to forum z linku Paris... jesy okropne, niby sobie słodza sloneczkami, kotkami itp ale w cely wysmiania i wyszydzenia drugiej osoby. ich wypowiedzi sa puste a forum strasznie "zapaprane". wychodzi ze to ja teraz jestem tas niedobra hehehe ale to forum to jest dla takich "slodkich idiotek