Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-10, 19:42   #2289
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not
Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez sylwia29lublin Pokaż wiadomość
produkt alternatywny to ten sam produkt tylko może różnić się opakowaniem lub tym że nie ma polskiego opisu na opakowaniu
Sylwia, po pierwsze nikt nie pytał, co to jest produkt alternatywny, bo to wiemy. Po drugie, jeśli faktycznie pracujesz w fabryce, to powinnaś chyba się orientować, że wcale nie zawsze jest to ten sam produkt (vide pilniczki do paznokci, które przychodziły całkiem inne, tudzież obecnie sopelki,zamiast których przychodzą bombki z cekinami). Dlatego zastanawiamy się, czy ten płyn będzie taki sam (jak powinien), czy też nie taki sam (jak pisały wcześniej dziewczyny, że przyszedł im ZWYKŁY lawendowy.

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Ja na fakturze (z k15) miałam napisane, że brak tego X-mas, ale miałam napisane alternatywny lawenda-lilia.
Przyszedł ten w zwykłym opakowaniu Lawendowy.
(może w nim też jest lilia?)
Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Właśnie miałam to napisać.Też w tamtej kampanii dostałam alternatwne te płyny i napisałam do Avonu.W odpowiedzi Pani odpisała,że to są takie same płyny jeśli chodzi o zapach czyli Lawenda i Lilia tylko w zwykłym opakowaniu
To jak to jest w końcu, dziwne trochę, nie Dziewczyny? Bo w katalogu przy tym lawendowym "zwykłym" płynie nie ma nic napisanego o żadnej Lilii przecież. Nutka go dostała. A Witch pisze, że na pewno mają być Lawenda i Lilia.. To ja już nic nie wiem.. A tez tym jestem żywo zainteresowana, bo dwa te płyny mają mi przyjść alternatywne...

Edytowane przez Yen.not
Czas edycji: 2007-12-10 o 19:49 Powód: dopisek
Yen.not jest offline Zgłoś do moderatora