2007-12-10, 19:42
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Napisane przez sylwia29lublin
produkt alternatywny to ten sam produkt tylko może różnić się opakowaniem lub tym że nie ma polskiego opisu na opakowaniu
|
Sylwia, po pierwsze nikt nie pytał, co to jest produkt alternatywny, bo to wiemy. Po drugie, jeśli faktycznie pracujesz w fabryce, to powinnaś chyba się orientować, że wcale nie zawsze jest to ten sam produkt (vide pilniczki do paznokci, które przychodziły całkiem inne, tudzież obecnie sopelki,zamiast których przychodzą bombki z cekinami). Dlatego zastanawiamy się, czy ten płyn będzie taki sam (jak powinien), czy też nie taki sam (jak pisały wcześniej dziewczyny, że przyszedł im ZWYKŁY lawendowy.
Cytat:
Napisane przez nutka85
Ja na fakturze (z k15) miałam napisane, że brak tego X-mas, ale miałam napisane alternatywny lawenda-lilia.
Przyszedł ten w zwykłym opakowaniu Lawendowy.
(może w nim też jest lilia?  )
|
Cytat:
Napisane przez witch_18
Właśnie miałam to napisać.Też w tamtej kampanii dostałam alternatwne te płyny i napisałam do Avonu.W odpowiedzi Pani odpisała,że to są takie same płyny jeśli chodzi o zapach czyli Lawenda i Lilia tylko w zwykłym opakowaniu 
|
To jak to jest w końcu, dziwne trochę, nie Dziewczyny? Bo w katalogu przy tym lawendowym "zwykłym" płynie nie ma nic napisanego o żadnej Lilii przecież. Nutka go dostała. A Witch pisze, że na pewno mają być Lawenda i Lilia.. To ja już nic nie wiem.. A tez tym jestem żywo zainteresowana, bo dwa te płyny mają mi przyjść alternatywne...
Czas edycji: 2007-12-10 o 19:49
Powód: dopisek
|
|
|