Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-10, 19:20   #2293
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89
Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Wątpię, żeby przysłali te zwykłe (sama lawenda), skoro na fakturze jest napisane że ten alternatywny to jest LAWENDA I LILIA. Może być inne opakowanie, nie świąteczne, ale raczej płyn będzie ten sam (tak wynika z faktury).

miałam to samo w k15 i przysłali zwykle lawendowe, dlatego to piszę.... dokładnie ta sama adnotacja była...

Cytat:
Napisane przez daga88 Pokaż wiadomość
blondyna89 w takim razie jestes ten sam okreg co ja
ja zalapalam sie na nagrode powyzej 500 zl
a kto jest twoim liderem?

hehe ;p fajnie, moija liderka jest Kasia Kołaczek

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Sylwia, po pierwsze nikt nie pytał, co to jest produkt alternatywny, bo to wiemy. Po drugie, jeśli faktycznie pracujesz w fabryce, to powinnaś chyba się orientować, że wcale nie zawsze jest to ten sam produkt (vide pilniczki do paznokci, które przychodziły całkiem inne, tudzież obecnie sopelki,zamiast których przychodzą bombki z cekinami). Dlatego zastanawiamy się, czy ten płyn będzie taki sam (jak powinien), czy też nie taki sam (jak pisały wcześniej dziewczyny, że przyszedł im ZWYKŁY lawendowy.

To jak to jest w końcu, dziwne trochę, nie Dziewczyny? Bo w katalogu przy tym lawendowym "zwykłym" płynie nie ma nic napisanego o żadnej Lilii przecież. Nutka go dostała. A Witch pisze, że na pewno mają być Lawenda i Lilia.. To ja już nic nie wiem.. A tez tym jestem żywo zainteresowana, bo dwa te płyny mają mi przyjść alternatywne...

ja dostałam zwyklą lawendę przy której ni słowa nie ma o lilii (w składzie tez nie... - znam troche lacine ;p) wiec boje sie ze teraz tez dostane.. zobaczymy... co jak klientki ich nie wezma? sytuacja z k15? zostana dla mnie ? Liczę na szczescie...

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-10 o 20:35 Powód: Po raz kolejny prosze o edycję postów i używanie opcji multicytuj! Prosze się dostosowac!
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora