Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-10, 19:50   #2738
ANITKA79
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez .Apolonia. Pokaż wiadomość
A ja mam ciut lepszy humor..
NO a do tego dostalam kolczyki od niego to chyba w ramach mikolajek ktore przelozylismy na sobote, ale nie udalo sie bo sie poklocilismy :/

jeszcze poczekam chyba do swiat i zobacze co z tegio wszystkiego bedzie.. chlip
Zycze Wam jak najlepiejMilo ze zabawil sie w mikolaja A Teraz zobacz czy nadal sie bedzie staral Jak bedzie sie zachowywal..Moze on tez sie gdzies w tym wszystkim pogubil..Albo potrzebowal przyslowiowego kopa w tylek od Ciebie, zeby sie obudzic i zeby dotarlo ze ma fajna dziewczyne ktora moze stracic
Obserwuj i badz mila ale nie zaslepionaA czas pokaze "Niech goni swojego kroliczka"

Madziu: Rady Lemoorki sa bardzo dobre, ale teraz jak masz goraczke, to najprawdopodobniej to od zapalenia pecherza Idz do ogolnego lekarza jak nie mozesz do gina Da ci prawdopodobnie jakis antybiotyk, ale nie zwlekaj z tym bo moze byc gorzej!! Wiem co mowie. A jak daci antybiotyk to pij duzo jogurtow albo bierz do tego nystatyne.. takie leki bardzo oslabiaja flore bakteryjna
A u ogolnego lub gina popros o furaginum .. To jest bardzo skuteczne na pecherz i nie tylko, lecz niestety wylacznie na recepte..
A teraz do lekarza jutro, biegusiem!!
Duzo zdrowka Madziu

Natalii 86: Wiem ze jestres bardzo zapracowana, ale jakbys tu zagladnela ..to serdecznie pozdrawiamBrakuje nam tutaj Ciebie
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora