Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-10, 20:18   #3670
poldzia89
Zadomowienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz.II

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
Nie przypuszczałam,że takie będzie zainteresowanie kolorem moich obecnych gumek poldzia89 i oliwkap-to są gumki w kolorze malinowym-taki ciemny róż. Bardzo fajne przyznam,bo jak brałam pastelowe kolory,to one dość szybko traciły kolor lub żółkły,a te nic kolor jest mocny,mam je już 3 tydzień i są jak nowe a już w przyszłym tygodniu idę znów na wizytę i mam nadzieję,że będą też takie żywe turkusowe,bo ostatnio były,ale wybrałam akurat malinowe

dziękuję Ci marcia_71 prościutkie to one jeszcze nie są,ale różnica jest kolosalna!!! U góry miałam wystającego kła z lewej strony i stłoczone zęby,tak że się nakładały.Na dole siekacze pochylały mi się(ale nie pamiętam już czy w lewo czy w prawo) i trójki nakładały się na dwójki.Oprócz tego dobrych kilka lat temu miałam usuniętą lewą szóstkę na dole,potem wyrosła mi ósemka i przepchnęła trochę siódemkę do przodu,ale ta siódemka przy okazji się przechyliła.Teraz orto pionizuje ją i dociąga do piątki. To tak pi razy oko ale obiecuję wkleić zdjęcia modeli,żeby było widać różnicę (bo zdjęć zębów przed nie mam,ale modele ma orto)

sol freya angelica-piękny masz "wyszczerz"!!! warto było,co???

No jak boga kocham to bym powiedziala że to są złote hhe pozdrowionka cmok:

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora