2016-05-08, 08:07
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
Napisane przez fiazo
[/COLOR]Starszak wstał 30min temu i koniec spania. Wczoraj z auta ledwo wszedł do domu taki zmęczony był. Położył się do łózka i do rana spał.
|
Fiazo, strasznie mi szkoda malucha z tą chorobą lokomocyjną.
Spróbujcie zakleić ten pępek i jeszcze nadgarstki się zakleja w okolicach przegubów od wewnętrznej strony podobno.
Cytat:
Napisane przez agusiia69
[/COLOR]Dziewczyny czy bierzecie jeszcze jakieś witaminy dla kobiet w ciąży?
|
Agusia- ja od kiedy zobaczyłam, że mam dziecko już 2700 to biorę tak co 2 dzień. Zazwyczaj przypomina mi mąż. Rajcuje go, że mam takie duże kapsuły z Omega3 i mi je zawsze podaje sadysta A tak to jeszcze Vitaminer Prenatal i Vit D.
Cytat:
Napisane przez anuszka1984
U nas ok. Olek jeszcze w szpitalu, więc życie toczy się między domem a szpitalem.
Były znowu nerwy, bo mały dostał żółtaczki i bilirubina tak wzrosła, że chcieli zrobić mu transfuzję krwi 
Na szczęście naświetlanie lampami bardzo szybko mu pomogło 
|
Anuszka, dobrze, że z Olusiem już lepiej i lampy pomogły. A jak Ty się czujesz i Zuzia?
Miqesi- opad szczęki jak tort Ci wyszedł 
Ja mam dzisiaj o 12 komunię bratanicy. U nas pogoda się zepsuła i zimno- muszę zmienić opcję z ubraniem. Chciałam ubrać sukienkę i taką leciutką narzutkę w kwiaty, a tak to bez marynarki się nie obejdzie. Ciekawe czy dam radę w kościele i nie będzie mi się słabo robiło Na razie leżę w łóżku i czytam Roberta Jordana i kolejną część serii Koło Czasu. Przyjemne fantasy. A Rafek wchodzi na głowę tatusiowi tym razem
Leoś też od jakiś 2 tygodni miewa czkawki tak 1-2x/ dzień.
|
|
|