Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-11, 10:21   #2823
nebraska
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Nie cierpię zatłoczonych miejsc bo:
- zawsze znajdzie sie w takim miejscu jakaś "Purchawa" która zabroni otworzyć okna
- zawsze oddychają na Ciebie faceci zionąc zapachem dnia poprzedniego, i paszczowo i cieleśnie
- zawsze Lampucery sie tak uperfumia ze wokoło muchy w locie zdychają (i nie tylko)
- zawsze znajdzie sie ktoś kto najadł sie czosnku zionie tym zapachem
- zawsze przynajmniej jedna osoba ma w reklamówce śmierdzącą kiełbasę
- zawsze znajdzie sie ktoś kto ma "wiatry",
- zawsze znajdzie sie rezolutna babcia rozpychająca sie łokciami
- zawsze jak siedzisz znajdzie sie ktoś kto będzie Ciebie znacząco pukał torebka po głowie
- zawsze zostaniesz obgadany/a przez jakaś "purchawkę" ze jesteś niekulturalna młozdzieza
- zawsze sie nasłuchasz co kogo boli i jaki jest umierajacy i jakich to jeszcze lekarzy musi odwiedzić
- zawsze znajda sie minimum 2 rżące nastolatki na cały "środek komunikacji)
- zawsze nasłuchasz sie paru "ku..rew",
- zawsze nasłuchasz sie historii jaki to ktoś nie jest chojrak i jak sie na imprezie schlał,
- zawsze.... zawsze znajdzie sie cos żeby na to ponarzekać jak widać powyżej.
Prawie zawsze jednak mam szczęście nie jeździć zatłoczona komunikacja. Ale czasami poprostu sie zdarza bo pociągi, autobusy i tramwaje nie as niezawodne i zawsze może jakiś sie "rozkraczyć" na torach lub ulicy.
Jakież to prawdziwe!

Z tych samych powodów unikam jak mogę większych zgromadzeń (niestety komunikacji nie mogę uniknąć).

Ostatnio mam chyba manię wykańczania moich próbek, cos mi się zdaje, że na koniec zostaną te nieliczne, z którymi nijak nie mogę sie polubić - dziś Theo Espirit

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora