Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-11, 11:35   #2767
lemoorka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Mi też ale w Polsce to nierealne
A w każdym razie bardzo trudne ...ja się poddałam , będzie normalnie w Urzędzie SC
A próbowałąs?? U mnie ejst możliwośc wzięcia slubu nie tylko w USC, ale w Pałacu jub jego ogrodach- oczywiście za dodatkowa opłata - ale z tego,co wiem od koleżanki nie jest ona wysoka

Ja bym mamie przelała troszke więcej- policz sama jakie produktu sa potrzebne na Wigilie i ile kosztują- sam kilogram ryb to wydatek już prawie 20 złotych karp, kaputs,a grzyby, suszone sliwki, mak, biały ser.... ja za drobnotki na kilka dni na 3 osoby wydaje zawsze ponad 50 złotych, a koszyk prawie pusty

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Ślub na świezym powietrzu jest spokojnie do załatwienia. Problemem nie jest USC tylko pogoda. W tym roku 7 lipca na dworze był wiatr, deszcz i max 15 stopni.
CZesc Elfirku0 zapomniałam Ci napisac to w jednym watku i wyleciało mi z łba- gratuluje intuicji

Zapomniałam- mam nadziej,że nie uwazacie mnie z aosobe, która chce zbawić świat. Bo pisałam tak o tym kościele i widze,że chyba sadzicie,że jestem az nadto religijna mam zdrowe podejście do wielu spraw
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora