2016-05-08, 19:03
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez thirky
Mi chodziło o to że jak Norweg czy Niemiec się zacznie uczyć angielskiego to nie będzie miało dla niego wielkiego znaczenia że jest on z tej samej grupy jezykowej, fakt jest to ułatwieniem, ale to i tak nauka od poczatku, bez drogi na skróty. O tym mowilam
|
No. Tylko mówiłaś na przykładzie polski-ukraiński-rosyjski, a ja się z tym nie zgodziłam. Wymowa jest podobna, wiele słów się powtarza, brzmi podobnie, jest wyrazami bliskoznacznymi. To może być spory skrót (dla niektórych, bo innym to utrudnia).
Cytat:
Napisane przez thirky
Ależ ja nie uważam że jestem bardziej ambitna!
|
Aha. Taki wniosek wysnuty z Twoich porównań niemrawych Włochów do Twojej znajomości języków, zdobytej celem pilotowania zagranicznych turystów był zbyt brawurowy. 
Cytat:
Napisane przez thirky
Ja na przykład 90℅ wiedzy językowej mam z książek. Ze słuchu niet, muszę zobaczyć napisane czarno na białym żeby mi to wlazło do mózgu. Bardzo podziwiam ludzi którzy się uczą że słuchu, mi to się nigdy nie udało, nawet ciężko mi powtórzyć jakieś nowe słowo od razu po kims jeśli nie widzę go zapisanego, a szansa że je zapamiętam jest zerowa.
|
Znaczy ten podziw wynika tylko z tego, że Ty nie umiesz się uczyć w ten sposób, bo u Ciebie działa inny? 
Cytat:
Napisane przez thirky
Wczoraj się spotkałam z koleżanką która mnie po prostu zabiła, charlena lvl master. Mieszka daleko od domu więc założyła swojej rodzinie (taaa, nie tylko 12-letniej siostrze ale też rodzicom i wujkom) zdalne sterowanie ich komputerami (muszę wspominać że bez ich wiedzy?) żeby wiedzieć co robią i czy coś się nie dzieje złego z 40-letnim wujkiem. I tak wie już że wujek się loguje na sex-oferty i zrobiła mu aferę, siostrze że pisze z jakimś chłopcem.  nie wiedziałam co odpowiedzieć.
|
Jak ma zdalne sterowanie, to niech poblokuje wujkowi prostytutki, zablokuje siostrze internetowego ukochanego i jak tylko włączą komputer to niech im zapuści na youtube jakieś programy przyrodnicze albo inne wartościowe, edukacyjne propozycje.
|
|
|