Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-11, 11:06   #2355
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee
Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Witam w południe ;-)
Jeszcze nie miałam tak, że trzeba składać zamówienie a faktura niezapłacona. Jedna z klientek da mi pieniądze dopiero dzisiaj po południu. A do jutra mam termin na zamówienia i obawiam się,że nie pieniądze nie dojdą do tego czasu. I stąd moje pytania :
* czy wstrzymują paczkę jeśli jedna faktura jest niezapłacona, czy dopiero po dalszych przekrętach ?
* jeśli dokonujecie przelewu przez internet wpisujecie nazwę odbiorcy, numer jego rachunku, nazwę zleceniodawcy,a w tytule ten numer podany obok 'kreskowego kodu' ? Przelewu dokona mama, więc pytam z góry, żeby pieniądze doszły ;-)
przede wszystkim wazne zeby faktura byla zaplacona w terminie a masz na to 3 tygodnie wiec o ile nie skladasz zamowienien raz na dwa miesiace to mozesz miec ostatnia fakture niezaplacona.

co do przelewu to w tytule rachunku mam zawsze wpisane "za kosmetyki". zawsze dochodzi i nigdy problemu nie bylo. wazne zeby byl numer konto podany na twojej fakturze bo kazda konsultantka ma swoj indywidualny numer i jesli wezmiesz numer konta od kolezanki to kolezance zaplacisz rachunek a nie sobie