Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-11, 12:54   #2783
vadi
*sportaddict*

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Vadi jesteś dzielna, dobrze że ten ciężki etap za Tobą Dowodzi to tylko raz jeszcze, że czasem warto przeczekać, walczyć o miłość, bo przecież teraz jest u Was cacy Czasem taki kryzys pozwala nam uświadomić sobie ile dla siebie znaczymy
Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Vadi: Najwazniejsze ze teraz jestescie szczesliwi i zakochani. Ja tez przezylam cos takiego jak ty co prawda troszke krocej trwalo. Ale dzieki temu jestem silniejsza. Obydwoje zrozumielismy jak bardzo nam na sobie zalezy i ze nie chcemy zyc bez siebieKochamy sie jak wariaty teraz.. Ale to wszystko wymagalo wiele zrozumienia, checi i milosci z obu stronCaly czas czuje te"motylki w brzuchu"
dziewczyny

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Od wczoraj poruszacie tematy o ktorych po prostu nie chce mi sie pisac -a mam co.
no ja niestety też :/ dlatego teraz nóż mi sie w kieszeni otwiera jak widzę takie fora albo choćby niektóre wpisy z wizażowej dietetyki

Madźka - pędem do lekarza!! A za antybiotyki, których kiedys nie wzięłaś do końca, a teraz bierzesz na wlasną rękę nalezy Ci sie antybiotyki bierze sie zawsze w calej dawce, tylko takie dzialaja! wiec ani Ci nie pomogly w pełni wtedy, ani nie pomoga teraz
vadi jest offline Zgłoś do moderatora