Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-11, 12:29   #2793
ANITKA79
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
dziewczyny

Madźka - pędem do lekarza!! A za antybiotyki, których kiedys nie wzięłaś do końca, a teraz bierzesz na wlasną rękę nalezy Ci sie antybiotyki bierze sie zawsze w calej dawce, tylko takie dzialaja! wiec ani Ci nie pomogly w pełni wtedy, ani nie pomoga teraz

Czesssc

Pisalam Magdzie juz wczoraj, ze jak nie moze do gina to niech idzie do ogolnego. Bo z takimi sprawami nie ma zartowOgolny lekarz, tez moze dac antybiotyki, a potem juz po okresie moze isc do ginaAle ona NAS NIE SLUCHA i sobie szkodziJa tez tak raz zwlekalam i niczym dobrym sie to nie skonczylo Tyle ze teraz juz jestem madrzejsza i z takimi sprawami nie czekam do ostatniej chwili

Witaj Capturkui wraacaj do NAS

Dorinko: Masz racje jezeli dwoje ludzi wezmie slub koscielny, tylko po to zeby nie wiem pokazac sie przed rodzina, na tzw.pokaz, to uwazam ze to nie ma sensu. Ja wiem jedno: Dla mnie slub koscielny jest bardzo wazny/ale to jest zwiazne z moja wiara/ i chce zeby Bog polaczyl Nas, to znaczy przed nim przysiadz milosc tej drugiej osobie, zeby byl z Nami w tym wyjatkowym dniu Ale zeby malzenstwo przetrwalo, to nie wystarczy tylko zlozyc przysiegi w kosciele i spoczac na laurach. I ze Bog wszystko zalatwi. On moze byc drogowskazem poprzez np.wspolna modlitwe. Po slubie trzeba takze kazdego dnia pielegnowac ta milosc we dwoje jak piekny kwiat Poprzez czyny, gesty, uczucia itp.. tak zeby caly czas wzrastala i dawala nam sile" Ze razem mozemy wszystko i pokonamy wszelkie przeszkody"
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora