Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-08, 21:36   #2169
joann_
Raczkowanie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeść

Oj tam z linczem Masz dużo racji, ale prawda jest taka,że każda różnica wieku ma swoje plusy i minusy, każdy wybiera co dla niego najistotniejsze i co mu pasuje Oboje z mężem mamy rodzeństwo starsze o 6/7 lat i wiedząc " z czym to się je" zdecydowaliśmy się na taką różnicę wieku i nie żałujemy, ba, trzecie też byśmy tak chcieli Jeszcze zanim zaszłam w ciążę to mi mama i brat (on ma między dziećmi 5,5 roku różnicy) suszyli głowę,żebym nie czekała tyle co oni. Także każdy powinien decydować według swoich doswiadczeń i oczekiwań

Nie dziwi mnie to, podobno ten skok w 3 miesiącu jest najbardziej masakryczny," kryzys laktacyjny" niemal murowany i podobno najwięcej kobiet właśnie wtedy przestaje karmić, za często siegają po butle i się kończy. Także dziewczyny, musimy być silne, przetrwać to, a te co karmią niech się nie załamują, przecież mleka nigdy nie zabraknie, tylko trzeba będzie pewnie ciągle mieć cycowisa
No patrz, nie wiedziałam o tym kryzysie laktacyjnym, ale na szczęście chyba mnie to nie dotyczy, bo u nas właśnie zakończył się skok (mam nadzieję ), a mleczka duuużo, jak zawsze. Ostatnio mam wrażenie, że Przemo mniej je, a mi cycki czasami wybuchają. I zdarza się, że w nocy muszę trochę ściągać, bo wkładki przeciekają A najśmieszniejsze jest to, że przy okazji jakiejś stresującej sytuacji z Przemciem w roli głównej jak np. szczepienie to mam taki nawał, że hej Szkoda, że te nadmiary muszę wylewać, taki cenny towar
joann_ jest offline Zgłoś do moderatora