2004-06-23, 16:03
|
|
Zakorzenienie
|
Re: gładka i śliczna buzia latem - jaki puder, krem, podkład???
No Cheetah, przperaszam za to niedopatrzenie, już się poprawiłam i odpowiedziałam na @ małpa ze mnie! Ale w stresie byłam ostatnio 
Dziewczynki z tymi matującymi kremami lepiej latem nie szaleć bo jest wlaśnie tak, ze matują ale i pobudzają wydzielanie sebum... sama ze względu na różne blokerki, których mam już tu niezła kolekcję, świecę się nieraz naprawdę mocno, ale cóż, juz taka uroda i koniec, no co na to poradzić - ja mam zawsze co najmniej 2 różne rodzaje bibułek (Shiseido to też moje ulubione ), plus takie doraźne matowacze na strefę T - jak sztyft Bourjois, czy mały preparat w tubeczce Yves Rocher. Tylko takich klejących świństw jak T Controle nie znoszę 
Musze na koniec wyznać że mnie ten preparat Biotheru bardzo kusił, oj bardzo alem się mężnie powstrzymała! Mam za dużo tego i tak Pragnę jeszcze ino dodać, iż podobne cosik - taki gażdzet matująco-ściągający pory - ma Clinique w serii Pore Minimizer oraz nowość Shiseido z serii Pureness, nazywa sie to chyba cooling essence czy jakoś tak... ale ja nie znaju, i kupować nie planuję, zresztą za co