Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 03:43   #742
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

ODołączam do grona niespiacych:/

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Chudziaszek, rozróżniam, bo są po dwóch stronach brzucha, jak kopią chyba nóżkami to różnie bywa z odróżnieniem które, ale lili też się zdarza grzebać chyba rączkami bo typowo po lewej stronie, tak samo jest z czkawkami, każde po innej stronie, lila po lewej na gorze, a kubus po prawej na dole, zawsze w tym samym miejscu. Dzis już w sumie 4 razy miały.

to musi byc ciekawe uczucie,tak.z dwoch stron, chociaz jak uwielbiam ruchy itd to.czkawki nie bardzo.

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
Dziś niestety znów stresik Pojawił się częstoskurcz
Lekarz twierdzi, że przyczyną mogła być żółtaczka i to naświetlanie. To obciążyło organizm małego i mogło pobudzić tę drugą drogę przewodzenia w jego serduszku.
Jutro na dyżurze będzie nasza lekarka prowadząca, więc dowiem się czegoś więcej.
Tak bym chciała mieć go już w domu, bez tych wszystkich kabli, kroplówek. Liczyłam na to, że w tym tygodniu go wypuszczą, ale teraz nie wiadomo jak będzie. Cały czas jestem dobrej myśli i na szczęście nie załamuje się, choć bywa naprawdę ciężko...

Zuzia już przywykła do nowego rytmu dnia. Na szczęście mąż mógł wziąć wolne w pracy, więc to on zajmuje się nią w dzień, a ja wracam na noce co jest dla niej bardzo ważne. Na początku wołała mnie po parę razy w nocy, żeby się upewnić, że na pewno jestem w domu.

Moja rana po CC niestety marnie się goi. W piątek miałam mieć zdjęte szwy, ale położna przełożyła na środę, bo rana jej się nie podobała. Ogólnie to czuję się jeszcze obolała i już wiem, że po raz trzeci nie chciałabym przez to przechodzić!

przytulam i caly czas trzymam kciuki, aby stan Olusia sie ustabilizowal i mogl wyjsc ze szpitala. No i zeby rana sie zagoila. Z tym.dochodzeniem.do siebie to niestety im czlowiek starszy to jakos to wolniej idzie.

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ech,Dziewczyny,nie mogę spać,a to dlatego,że jakieś głupoty mi się śniły, myślałam,że mnie mąż pocieszy,ale gdzie tam. Stwierdził,że wymyślam,więc teraz leżę w lozku i mi się plakac chce:-( mam dziwne uczucie,że jestem z tym sama:-( że to co czuje się wcale nie liczy:-(

nie martw sie. Pewnie to.nie tak, ze mąż cie zostawil sama, tylko pewnie rano.wstaje do pracy. Ja swojego nie budzę w nocy, bo ma problemy.ze snem (bierze wyciszajace tabletki, aby w ogole spac). Wiem, ze on potem nie zasnie, a ja.wygadam sie i padne. Przytulam Cie, nie jestes sama.

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Booze też problem za przeproszeniem z du** z opietym topem w ciąży :p babcie to czasemm głupie uwagi mają.

Przykro mi, że Olus dalej musi być w szpitalu. Z Twoich postów pomimo ogromu niepokoju o maleństwo bije tyle optymizmu !!! Życzę Wam z całego serca szybkiego polepszenia stanu zdrowia i powrotu do domu
Dzielna z Ciebie mama

Jasne, że nie ma co porównywać! Z drugiej strony Nasze mamy też w ciąży nie miały usg,badań moczu i krwi co wizyta praktycznie itd i też dzieci zdrowe się rodziły.

Miszka ja reczniki z,kapturkiem w Ikei kupowalam

Hm... wszystko jest ok, kiedy dziecko jest zdrowe. Kiedys kobiety rodziły zdrowe dzieci w grzadkach i w domu i nie mowilo się ile przy tym.zmarlo czy ze byly jakieś poronienia. Do tego w Uk do 13tc nie ratuje się ciazy, bo to jeszcze ie ciąża. Wszystko więc w granicach rozsadku. Byle nie panikowac. Reagowac, jak.cos sie dzieje, a wtedy na pewno.lekarze pomogą.

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60080926]Anuszka
Trzymam dalej kciuki żeby stan Olka sie unormowal i żebyście mogli cieszyć się sobą w domu. Dużo zdrówka również dla Ciebie [emoji11] [emoji11] siły i wytrwałości, jeszcze trochę!

Ja nie mogę spać. Obudziłam się na siku i jak sobie uzmysłowiłam że śpię na brzuchu tak się zeschizowałam że pierwszy raz w tej ciąży budzilam młodszą. Teraz żałuję bo daje czadu i nici ze spania.
Że mi tak wygodnie się spało?!
No i myślówe złapałam jak to będzie jak Hania się urodzi nasłuchalam się wczoraj że Zosia jeszcze przecież mała i biedna będzie. I jakoś mi się teraz smutno zrobiło [emoji17]

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Nie martw sie.

---------- Dopisano o 04:41 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ----------

MISZKA kupowalam recznik na allegro w 1 ciąży. A co znaczy duzy? Jakie wymiary? Bo ja mam maks 100x100

---------- Dopisano o 04:43 ---------- Poprzedni post napisano o 04:41 ----------

Aaa.. i jeszcze glodna sie zrobiłam.
N
Od jakiegoś czasu wkurza mnie zatkany suchy nos, z ktorym.nic sie do rana nie da zrobic, tylko pozostaje oddychać buzia a rano mam odruch wymiotny jak próbuję oczyścić nos(

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2016-05-09 o 03:39
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora