Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 03:52   #743
Radena
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
ODołączam do grona niespiacych:/

to musi byc ciekawe uczucie,tak.z dwoch stron, chociaz jak uwielbiam ruchy itd to.czkawki nie bardzo.

przytulam i caly czas trzymam kciuki, aby stan Olusia sie ustabilizowal i mogl wyjsc ze szpitala. No i zeby rana sie zagoila. Z tym.dochodzeniem.do siebie to niestety im czlowiek starszy to jakos to wolniej idzie.

nie martw sie. Pewnie to.nie tak, ze mąż cie zostawil sama, tylko pewnie rano.wstaje do pracy. Ja swojego nie budzę w nocy, bo ma problemy.ze snem (bierze wyciszajace tabletki, aby w ogole spac). Wiem, ze on potem nie zasnie, a ja.wygadam sie i padne. Przytulam Cie, nie jestes sama.

Hm... wszystko jest ok, kiedy dziecko jest zdrowe. Kiedys kobiety rodziły zdrowe dzieci w grzadkach i w domu i nie mowilo się ile przy tym.zmarlo czy ze byly jakieś poronienia. Do tego w Uk do 13tc nie ratuje się ciazy, bo to jeszcze ie ciąża. Wszystko więc w granicach rozsadku. Byle nie panikowac. Reagowac, jak.cos sie dzieje, a wtedy na pewno.lekarze pomogą.

Nie martw sie.

---------- Dopisano o 04:41 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ----------

MISZKA kupowalam recznik na allegro w 1 ciąży. A co znaczy duzy? Jakie wymiary? Bo ja mam maks 100x100
Tak, Elaine,wstaje do pracy,ale ogólnie w ciągu dnia zamienił ze mną może 2 słowa,bo był zmęczony, a pod wieczór to sama wymusilam żeby chwilę mnie posłuchał i chyba od tego głupie sny. A jak się obudziłam to chciałam tylko żeby mnie przytulil,a on od razu tak wrednie,że wymyślam itd. No może i wymyślam,ale jakby mnie tylko przytulil i powiedział,że nie jest tak naprawdę jak we śnie to bym sobie spała smacznie i on też...Ogólnie się staram być dobrą żoną,ale chciałabym żeby czasem mnie zauważył,zapytał sam z siebie jak się czuję itd. On chyba myśli,że mi to tak łatwo przychodzi,a ja się z każdym dniem boję coraz bardziej tego co nas czeka. A ostatnio mysle że mnie czeka,bo on jakiś mało zaangazowany. No to się wyzalilam...
Radena jest offline Zgłoś do moderatora