Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-11, 14:05   #2380
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez irmandara Pokaż wiadomość
Ale wam fajnie z tymi liderkami etc ja odkad jestem konsultantka czyli rok nie zamówiłam nic tylko raz raz w wakacje w jednej kampani, tak to zawsze mam zamówienia ok 300zł zdarzało sie też 600 w K15 miałam nawet za 1000!! teraz wyjątkowo będzie chyba za ok 200 zł i nic... moja lideke widziałam 2 razy na oczy,ja sie zapisywałam i składałam 1 zamówienie aa no i jeszcze raz jak czegoś nie wiedziałam.. nie bywam w biurze ale mógłby sie ktoś odezwać słowem, nie chce prezentów tylko docenienie najmniejsze.. niby na codzien nie mam takich mysli ale jak was słucham jakie to liderki ze prezenty ze cos tam innego to troche mi sie robi żal..
a biuro nawet nie wiem gdzie jest wyjechałam na wakacje jak wróciłam to lokal pusty.. nikt mi nawet nie powidział czy sie przenosza czy likwiduja padaka
Ja nie widziałam liderki ani razu. A jestem konsultantką już 1,5 roku. Rok temu mi przyszłała kartkę na święta i musiałam pomyśleć kto to I raz dzwoniła i usilnie chciała mnie namówić na szkolenie(płatne oczywiście) a ja akurat byłam w połowie sesji. A żeby jakieś prezenty to już nie ma mowy A zamówień wcale takich małych nie mam. Mogły by się czasem zainteresować. Już nie mówię, że coś dawać, ale jakieś zainteresowanie z ich strony powinno być.
Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
ankoro - czyli w tytule tylko np. 'za kosmetki' ,jak napisała elffee, i nic więcej ?
Ja wpisuję nr faktury zawsze.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora