Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016 epizod 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 07:45   #191
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie ze dzisiaj jak wyczesywałam włoski małej z tych "łusek" to jej się chyba trochę włosów wyczesało :-/
mojej tez sie wycieraja ale juz widze nowe

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
a w czym kąpiecie maluchy? Bo ja kupiłam taką emulsję na początek z pharmacerisa i to się w ogóle nie pieni i mam wrażenie jakbym myła samą wodą i nie domywała
w ogóle kąpiecie same czy w duecie z TŻ?
my w płynie z Mixa, ale sie konczy i mamy zapas Hipp i jeszcze czegos. Ja specjalnie wpuszczam tak zeby sie nie pienilo nic bo Mala nie lubi.

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Witajcie! Nie nadrabiam, jestem wykończona..
Ksiądz nam zrobił taki numer, że mało brakowało a bym wybuchła!!!
Jak poszliśmy zaklepywać chrzest to pytałam czy jest szansa, że dostaniemy rozgrzeszenie, powiedział, że to zależy tylko od nas, jeśli podejmiemy decyzję, że do ślubu kościelnego powstrzymamy się od współżycia to dostaniemy, poszliśmy wczoraj do mnie do kościoła ale nie przyszedł do konfesjonału więc pojechaliśmy gdzie indziej. Tamten ksiądz pomarudził ale w końcu dał nam to rozgrzeszenie, mówię dzisiaj mojemu księdzu a ten z mordą, że jak mógł nam rozgrzeszenie tamten dać, że pewnie nie powiedzieliśmy wszystkiego albo nas źle zrozumiał, że nadużył prawa kościelnego i w końcu wyszło, że nie możemy przyjąć komuni!!! Ja się pytam gdzie było to prawo kościelne jak kasę za chrzest od nas brał?!?!?! Jutro mamy iść spisywać protokół przedślubny do niego i już mnie trzęsie na samą myśl! Zwłaszcza, że znowu kasę weźmie na zapowiedzi!
Reszta dnia udana, Liweczka była bardzo grzeczna w kościele dostała złoty pierścionek, złoty łańcuszek z medalikiem, piękne pamiątki i jeszcze nie wiem ile pieniążków bo nawet nie patrzyliśmy ukąpałam się i idę spać! Dobrej nocy!
co za palant

Bry.
Moja królewna od dzis juz nie jest najmlodszym smykiem w rodzinie. Kuzyn jej sie urodził, prawie 4kg
A mi sie smutno zrobilo jakos