Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 08:30   #2191
Lucy31
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Zapowiedź sesji nasz 3miesieczny kawaler do wzięcia

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Hejka

Wpadłam sie pochwalić ze Lilka przeprosiła sie z butelka Alleluja moge isc na paznokcie

Odkładam tego brzdąca do łóżeczka i ide na kanapę do kompa poczytać co tam naskrobalyscie

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dziec, nie nadążysz za nimi Ale to fajnie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Zuza po kąpieli i karmieniu padła na rękach w 30 sekund

Za to z Michałem masakra. Ja nie wiem dlaczego się z niego taka płaczliwa sierotka zrobiła histeryzował dzisiaj przez godzinę a chciałam mu tylko temblak dopasować myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok normalnie... U lekarza ostatnio na bilansie to samo. Ona go chciała zważyć- ryk, zmierzyć ciśnienie- histeria... Nigdy nie mialam z nim takich problemów, wszystkie pobierania krwi i badania znosił ze stoickim spokojem. Chyba narodziny siostry, usuwanie gradowki i pobyt w szpitalu to dla niego za dużo....
Może sie w bidulku nagromadziło emocji

Cytat:
Napisane przez zolii Pokaż wiadomość
Dzien dobry w ten kiepski dla nas poranek. Chwile nas nie bylo bo trzeba bylo sie ogarnac przed wielka wyprawa do polski. Wszystko poszlo fajnie bez problemu przejechalismy 1200 km I nastepnego dnia pokazal nam sie babel na glowce. Pomyslalam ze to moze potówki czy cus bo w koncu pare godzin w tym nieszczesnym foteliku ale bylo ich coraz wiecej. A dzis juz jestesmy 3 dzien w szpitalu. ..Z ospa
:/

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka
oj, zdrówka

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
Ogolnie to urlopujemy sie dalej Dzis mamy wizyte u laryngologa, niech sprawdzi to nieszczesne wedzidelko. A jutro ortopeda i kontrola bioderek. Trzymajcie kciuki

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka