2007-12-11, 14:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zdjęcia blondynek-wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez lilianaX
Wybacz, ale jak patrzę na jej czarny odrost i ufarbowane na blond brwi, to strasznie ciężko mi uwierzyć, że to naturalna blondynka. Klum jest z natury szatynką, to wiem na pewno. Jasne, że to rzecz gustu i z pewnością są sposoby, aby brunetki dobrze wyglądały w kolorze blond (Gwen Stefani, Jenny Aniston - ale czy ktoś kiedykolwiek widział te panie w odrostach? Czyli jak sie chce, to można) Problem tylko w tym, że wówczas blond wymaga wiele zachodu. Jeśli kogoś na to nie stać finansowo, czasowo lub po prostu mu się nie chce, to moim zdaniem lepiej żeby sobie podarował, bo czarne odrosty wyglądają fatalnie. Oczywiście, znów jest to kwestia gustu, bo może są ludzie, którym sie podobają odrosty, lub im po prostu zbytnio nie przeszkadzają, ale ja do nich nie należę. Dla mnie odrost to komunikat: "jestem sztuczna", a chyba chcemy być piękne z natury, lub przynajmniej takie robić wrażenie .
A ciemne oczy uwielbiam, niezależnie od koloru włosów 
|
Ja z kolei Simpson nigdy nie widzialam z czarnym odrostem na glowie.Fakt ,ze ma jakikolwiek odrost jest sprawa normalna gdyz tak jasna blondynka, jest farbowaną.Co jednak nie zmienia faktu ,ze nalezy do naruralnych blondynek .Ale mniejsza z tym.No ja wlasnie naleze do osob ,ktorym kompletnie odrost nie przeszkadza.Ale rozumiem ,ze moze przeszkadzac,bo mnie wlasnie strasznie razi odrost jasny na ciemnych wlosach .Kobiety z daleko wygladaja jak łysiejace