2016-05-09, 10:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2017 cz. 18!
Cytat:
Napisane przez oljaa
 no przecież
Rosół + drugie danie (pierś z kurczaka faszerowana mięsem mielonym, a na to pieczarki  ), ryba po grecku, golonka, udka z frytkami, sałatka z makaronem sojowym, sałatka z piersią z kurczaka, ananasem i z jakimś sosikiem, śledzie, galareta (była taka pyszna, że pierwszy raz w życiu zjadłam bez octu  ), jajka faszerowane, ale nie wiem czym  a i dla dzieciaków była pizza (podobno bardzo dobra), i na koniec te krokieciki z barszczem czerwonym, ale był na czymś wędzonym i wyszedł trochę tłusty.
Do czego Ty mnie zmusiłaś  jeszcze raz pojadłabym tego. Chwal się co było u Ciebie 
|
Dlaczego pizza tylko dla dzieci?!?!?
U mnie byl rosol,drugie danie-ziemniaczki z mizeria/surówka z czerwonej kapusty/surówka z marchewki i do tego dewolaj/schabowy/zeberka. Wzięłam kotleta i zeberko te żeberka po prostu rewelacja! Pierwszy raz jadłam tak pyszne,doprawione i kruche żeberka. Drugie gorące danie to kluski śląskie z mięsem sosem i surówka I na trzecie barszczyk czerwony z pierogami i rogalikami z ciasta francuskiego nadziewanego pasztetem. Takie paszteciki tylko we francuskim cieście 
To z dan gorących. Dodatkowo byla galareta Sałatka warzywna,z pieczarkami,sałatka z feta,z mozarella. Śledzie,ciasta-przepyszne Tort :P
No i swojskie mięsa i wędliny typu karkowka,schab z brzoskiwnia i takie tam
|
|
|