Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odchudzanie pomocy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 11:43   #1
agnieszka18100
Przyczajenie

Question

odchudzanie pomocy.

Cześć. mam 20 lat i mam problem chciałabym do wakacji konkretnie do końca lipca schudnąć ok 10 kg tylko nie wiem jak, jakiś ponad 2,5 roku temu schudłam 10 kg dość szybko bo w ponad miesiąc ale było to łatwiejsze bo ważyłam 78 kg przy wzroście 160. Później miałam chwilową depresję i wzięło mnie na dbanie o siebie że schudłam do 60 kg ale to było nie fajne ponieważ mało jadłam i wręcz cały czas była praca ćwiczenia i moją podstawą diety była monotonia rano kawa i jakiś owoc obiad w pracy to też jakiś jogurt owoc później też jakiś owoc a kolacji czasami nie jadłam a czasami jakaś jajecznica lub jajko i zaraz po tym ćwiczenia. Brałam do tego jakieś witaminy to na włosy to na skórę i paznokcie. Trzymałam tą wagę długo bo starałam się i równie mało jadłam później jednak sobie pozwoliłam na trochę więcej no może nie przytyłam tyle samo co ważyłam na początku czyli 78 ale moja waga w chwili obecnej waha się tak 63-65 w zależności co jem. Jak się skuszę na lepszy obiad i tego nie spalę później to więcej a jak np dbam co jem to mniej ale chciałabym trochę jeszcze spalić do wakacji tylko nie wiem jak się do tego zabrać. Nigdy diety ze zdrowym stylem życia nie trwały u mnie długo i dlatego mam z tym problem. Liczę na jakieś małe podpowiedzi co robić albo co jeść żeby nie wiem może tak nie tyć ale się nie głodzić. Dziękuje i pozdrawiam Aga.
agnieszka18100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując