Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - samobójstwa, samookaleczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-11, 17:30   #266
_Natalee_
Zadomowienie

Dot.: samobójstwa, samookaleczenia

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Te chore subkultury to jest jakaś plaga. Robią wodę z mózgu młodym ludziom. Przerażające jest to ile osób się w to wciąga, mimo, że na pierwszy rzut oka ta "ideologia" jest nienormalna.
no wlasnie swiat emo stworzony przez nastolatkow rozni sie troche od prawdziwego swiata emo.Wiem,bo sama slucham tej muzyki i kiedys nawet ubieralam sie w tym stylu.... teraz chyba troche wydoroslama,ale muzyke andal lubi.
Zgodze sie z tym,ze w pisoenkach mowi sie o tmy,ze nikt ich nie akceptuje i nie kocha,ale znam mnostwo takich ludzi i to nie nastolatkow, siedzacych w tym i oni nigdy sie nie cieli bez powodu i na pokaz.
Emo to przede wszystkim muzyka i potem styl ubierania....styl bycia zalezy po prostu od psychiki czlowieka.
A dziewczyny robiące to na pokaz.... gratuluje po prostu glupoty... ja bym sie spalila ze wstydu gdybym szla po skzole i kazdy patrzyl by na moje pociete dlonie....i nie dlatego,ze mogli by pomyslec,ze nie ejstem w pelni nornalna,ale dlategoz,e sa rzeczy o ktorych caly swiat nie musi wiedziec i nie chcemy zeby wiedzila....

_Natalee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując