Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy marzec 2016 epizod 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 13:16   #216
eeyesblue
Zadomowienie

Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Przyszła waga jest źle. 2 kg ciążowe i 5 przedciążowych. Nie zdążę w dwa miesiące a tak naprawdę półtora, bo 20.06 mam przymiarkę i już wtedy jakoś muszę wyglądać. No nic, trzeba się ostro wziąć.

nie martw sie, ja tez tak myslalam, ze nie zdaze schudnac ile planowalam, a powiem Ci ze przed samym slubem 2 ostatnie tyg taki mi waga leciala ze stesu, mimo ze jadlam na szybko jakies fast foody, bo wiadomo zalatwienia byly i czasu brak, ze nie wiedzialam kiedy a schudlam tyle ile chcialam na jednej przymiarce dopasowali suknie, na nastepnej w ciagu nie calego tyg mialam 1,5cm mniej i znow zwezali niestety tez po slubie waga szybko wrocila, bo przestalam sie pilnowac calkowicie, no ale chociaz na slubie sie prezentowalam

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

moja corcia spiocha, robie pranie i szukam jakiegos pysznego torta na swoje urodziny a tak w ogole to dziwnie sie czuje, strasznie mnie mdli i jest mi nie dobrze az mnie poty przylewaja.. oby to nie wirus albo co gorsze kolejna ciaza