Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 14:34   #2261
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
rota można pierwszą dawkę do 12 tyg o ile dobrze pamiętam a są dwie trudno komuś doradzać bo różnie może być raz koszt nie każdego stać u nas jedna dawka tych trzech to 800 zł teraz będzie druga taka sama no później już mniej bo rota odejdą a dwa...każdy ma inne podejście do szczepień jedni wogóle nie chcą szczepić ja wolałam uniknąć też rozmyślania czy zrobiłam dobrze czy źle ale jeszcze chyba masz czas na pneumokoki i rota chyba też bo widzę że Twój po moim się urodził a u nas 12 tyg w sobotę skończone

czyli wizyta pozytywna pytam bo u nas to samo z wedzidelkiem a nie bardzo bym chciała mu podcinać póki co wszyscy odradzają widzę że i Twoja Pani doktor też jest tego zdania

będzie modelka nr 2
no właśnie kiedyś czytałam że wiele z nas tutaj mrozi ja sama nienawidzę mrożonych rzeczy a gdzie jeszcze mleko dziecku dawać takie jakoś tego nie widziałam... może i mleka czasem mam mniej ale jakiegoś mega nawału nie widzę więc darowałam sobie odciąganie

Hmm ja szczepię, a i tak się zastanawiam czy dobrze zrobiłam,że zaszczepiłam. Za dużo znam przypadków nopów, niestety,żeby się nie bać:/ No ale szczepię, bo bardziej jednak boję się tych chorób i ich konsekwencji...

No bo ty masz już pięknie ustabilizowaną laktację, jest tyle ile dziecko potrzebuje i basta

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora