Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 14:39   #883
haneczkab92
Ania

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
SZACUN

Zgagę mam taką, że ledwo przełykam ale Hot-Doga bym zjadła
Miqesi co do urzędników masz rację, niech przynajmniej wiedzą czym się zajmują, skoro już wujek posadę załatwił (mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam)

Śliczna -ja mam po siostrze, ale teraz koleżance pożyczyłam - niech mi ją łamie
Z resztą ostatnio strasznie się na chustowanie zjawiłam, i jak byłam przeciw tak jestem coraz bardziej za

Oj nie kochana- 11 dni jeszcze trzymamy nogi razem, potem możesz rodzić

Haneczka mój tata to złoty człowiek i strasznie dużo mu zawdzięczam, dlatego choć mi to cholernie nie pasuje to mu pomagam. W sumie, kiedyś pracowaliśmy razem więc wróciłam niejako na stare śmiec. Jeszcze w środę i piątek obiecałam, że przyjdę a potem ruszam z przygotowaniami.
A odnośnie babci, to moja też orderu Babci Roku nie dostanie. Złośliwa nie jest, ale jak mieszkała u ciotki 2,5 roku to się nawet słowem nie odezwała i na moim ślubie nie była. Jak kiedyś do niej dzwoniłam z życzeniami na Dzień Babci to mi powiedziała, że jest już stara i żebym już nie dzwoniła i jej głowy nie zawracała. Teraz mieszka u moich rodziców ( długa historia) to niby się cieszy jak nas widzi (mnie i rodzeństwo) ale to że nas w dupie miała przez tyle czasu, chyba najlepiej świadczy o sile tego uczucia.

Super że ktoś Cię odciąży teraz już możesz leżeć i pachnieć
Rozumiem, też bym pomogła tylko mówię, że podziwiam, ja bym nie dała rady już teraz..
Co do babci, to przykra sytuacja...nie zawracać głowy..ech;/ ja tylko mam nadzieję, ze nigdy taka nie będę..

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora