Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ulubione/ najlepsze tusze do rzęs :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-15, 09:14   #143
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Dot.: ulubione tusze do rzęs :)

Cytat:
Napisane przez monis1981
babki doslownie czytac nie moge jak zachwalacie tusz hypnose lancoma...az sie zla robie
raz nie zazalowalam kupilam...i byl do d..., ani wtedy ani pozniej nie byl dobry, lezy w kosmetyczce od roku i za nic nie moge go uzyc, skleja, patyczkuje rzesy, sypie sie, nie mozna zmyc i wszystko na raz, wyrzuce go chyba nawet zaraz...do niczego...dalam raz kolezance do sprobowania i od razu go zmyla...
ja mam rzesy krotkie i srednio geste...ogolnie nie robia zadnego wrazenia. probowalam maxfactor 2000calorii, loreal double extension, lash lift maxfactora i zaden mi nie pasuje...niby double extension byl najlepszy ale jednak czegos brakowalo, 2000calorii byl dosc ok ale szybko wysechl, lash lift podciaga ladnia rzese ale to chyba wszystko...
chyba padne wam na kolana jesli w koncu ktos mi da srodek na ladne rozdzielone rzesy...jestem naprawde w stanie zainwestowac tylko zeby bylo warto
E kto zachwala, ten zachwala mnie się osobiście wydaje, że więcej dziewczyn narzeka na Hypnose niż chwali przynajmniej wszystkie moje koleżanki raczej narzekają jeśli szukasz mocnego efektu to najlepiej kup Effet Faux Cils YSL (mój faworyt choć błyskawicznie zmienia konsystencję) lub Diorshow. A już najlepiej - bazę pod tusz - pierwszy raz w zyciu uzywam czegoś takiego - mam Cils Booster Lancome - i rozumiem te wszystkie zachwyty... daje niesamowity efekt w połączeniu z każdym, pierwszym lepszym tuszem
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując