Pomysł nie głupi, bo wiele osób w taki sposób sobie dorabia

Zresztą mam kilku znajomych, którzy takie usługi świadczą i nie narzekają.
Wiele ludzi też się ogłasza w różnych grupach na fb czy na olx.
Z tym, że tak... nasunęło mi się kilka pytań.
Czemu skoda nie może być czarna, czemu odpada ten kolor?
I czemu to âniby tylkoâ Skoda?
Jakbym miała kupować auto dla siebie, to z dwóch powyższych wybrałabym zdecydowanie Skodę, ale po pierwsze z innym silnikiem, np. 2.0, bo dla mnie 150KM w silniku 1.4, to troszkę nieporozumienie

I raczej skłaniałabym się ku benzynie niżeli dieslu.
Kolor szary jak najbardziej jest ok, zdecydowanie lepszy niż biały lub czarny, chociaż niebieski też mają ładny.
Miałam w swoich samochodach i tapicerkę welurową i skórę i zdecydowanie chwalę sobie to pierwsze. Skóra w lecie Cię grzeje, w zimie ziębi (chyba, że masz podgrzewane fotele- to zmienia postać rzeczy

) Zależy, co kto lubi... Jednak skóra wygląda bardziej elegancko.
Gdy brałam ślub, to szukałam wymarzonego auta (nowa Honda Accord), ale nikt prócz salonów go nie miał. A salon- wiadomo, nie chciał auto udostępnić. I pomysł de facto nie wypalił.
I jeszcze kwestia ceny... 400zł- dałabym, bo nie jest to cena wygórowana, ale zależy, co wchodziłoby w cenę prócz wiadomo kierowcy, m.in. jaki czas, czy auto byłoby dostępne też na plener, w inny dzień itd.. Nieistotny dla mnie były fakt, że ma ów kierowca papiery na instruktora czy egzaminatora, bo wiadomo, że w tym dniu raczej nie pojeździ człowiek jak na rajdzie, bo wiezie parę młodą

Przenoszę temat dla działu ślubnego, bo tam zdecydowanie bardziej pasuje