Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 20:38   #949
motylek1984
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Brawka;-)

Ja mam piccolo po baby shower,więc ja stawiam;-)

A kontaktowalas się z nimi jakoś ostatnio? Co mówili na takie opóźnienie?

Wczoraj gadalam z mamusia z marca i mówiła,że ona zuzyla 3 paczki tych podpasek w szpitalu i jeszcze chyba 6 w domu...
Ja nie biorę szlafroka,jak teraz byłam w szpitalu to się nie przydał, w ogóle może z 2 dziewczyny w szlafrokach widziałam,reszta chodziła w koszulkach nocnych i się nie przejmowala

Ja też mam kopytka,na szczęście już jestem po ich robieniu
Popatrzyłam i zakupy zrobiłam 21, a nie 25. Dzwoniłam w czwartek, babka swierdzila że na bazie kurierskiej odkleił im się list przewozowy i nie wiedzieli, gdzie to wysłać, dopiero po moim tel się zorientowali co to, że ta przesyłka taka leży u kuriera od 25 kwietnia, a to bardzo dziwne, bo wczesniej też do nich emaila pisałam i dostalam wiadomość 1maja, że 2 maja wyślą. Jak do jutra nie dojdzie towar, to ubiegam się o zwrot jwkasy.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
Witam, wieki mnie nie było - trwał dość długi i żmudny remont. Wszystko w porządku, nadal aktywnie 5 razy w tyg. ćwiczę, nadal na najwyższych obrotach, nadal z uśmiechem i dobrym samopoczuciem - czyli nuda nuda nuda

w ubiegłym miesiącu przeleżałam kilka dni w szpitalu. Z racji tego twardnienia brzuszka, czyli stawiania się macicy. Miałam twardnienie co kilka minut regularne, aczkolwiek po naszprycowaniu mnie lekami rozkurczowymi i podaniu dużej dawki magnezu jak ręką odjął. Aktualnie wszystko ok. Szyjka mi się nie skraca co mnie bardzo cieszy

Wizytę miałam 4 maja - malutka waży już prawie 2,5 kg. Ja na plusie mam 4,5 kg jeśli ma to znaczenie. Kolejna wizyta 25.05 można mnie wpisać. Widziałam też, że wpisujecie kto jaki wózeczek ma - u nas to baby jogger city elite.
W 90 % jesteśmy przygotowani, ubranka poprane, poprasowane, poukładane rozmiarami, rzeczy do szpitala też już odłożone z boku szafy ha ha
Powiedzcie mi, jest sens kupowanie majtasów poporodowych tych z siatki? czy same podkłady i bella mama?
W czwartek przyjedzie łóżeczko, w weekend planujemy sesję w plenerze

I na koniec dwa nasze zdjęcia
Super, że juz wszystko dobrze, odzywaj się częsciej, bo się martwiłyśmy.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora