2016-05-09, 21:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXX
Cytat:
Napisane przez Corii
Ja tak nakladałam i u mnei sie nie spradza  Bo pro long pod oczy to katastrofa  a inne za lekkie z kolei
W moim wieku, to ja sie juz nie odwaze bez tapety wyjsc nigdzie
A i pisałam maila do tej strony z pudrem - gdzie jest moja paczka, skoro inni jzu dostali, a kupowali w tym samym czasie  Odpisali, ze do 12 maja powinna dojsc, a jak nie, to mam pisac, to zrefudnuja mi kase ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) oby jednak doszedl ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Mnie nic innego nie kryje cieni, zresztą sam pro long też sobie średnio radzi Myślałam nawet o jakimś brzoskwiniowym korektorze pod korektor właściwy, ale nie wiem czy to się sprawdza w rzeczywistości, czy tylko na insta 
Przesadzasz 
Jakbym sobie pozamykała naczynka, to mogłabym śmigać w samym korektorze pod oczami w lepsze dni 
Cytat:
Napisane przez buahhot
Corii co Ty mowisz  dla mnie wyglądasz na młodą osóbkę 
|

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX
Revitalizing supreme  Ja osobiście nie miałam jeszcze, mam ANR i muszę przyznać , że z Kiehl'sem stosowanym na dzień a ANR+kwas hialuronowy na noc zdecydowanie poprawiły stan mojej skóry pod oczami
Dziewczyny tu mi poleciły, za co dziękuję 
Ja ostatnio tego żelu wprost odmówiłam  mam go w mini tubce i on się zamienia w wodę  znika  straszny 
|
Ja używam Kiehl'sa na noc i klinikowego Pep Starta na dzień i nie jest źle 
Mam 2 saszetki tego żelu, dostałam ostatnio w S., ale jeszcze nie używałam.
|
|
|