Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-09, 22:22   #273
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXX

Cytat:
Napisane przez Nikkolaa Pokaż wiadomość
U mnie w stacjo nigdzie nie ma testerów brzoskwinki
Może do piątku będą

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mówicie o tym przezroczystym zelu - micelu? Miałam próbkę i fajnie czyści, nie podraznia, ale wydajniosc masakra
Ja o tym ale ze mną nie było miłości

Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość
Ja używam Kiehl'sa na noc i klinikowego Pep Starta na dzień i nie jest źle

Mam 2 saszetki tego żelu, dostałam ostatnio w S., ale jeszcze nie używałam.
A jak się pep start sprawuje? Zawsze zapomnę o próbkę (nie wiem, czy są)

Cytat:
Napisane przez pannawiosna Pokaż wiadomość
Nie było testera w GK Podobno na 3Stawach i w SCC też mają tylko paletki, ale testerów brak (chyba, że od popołudnia coś się zmieniło, a z S. to nigdy nic nie wiadomo ).
A skoro zależy Ci na konkretnych odcienach, to faktycznie - lepiej dobrze pomacaj zanim kupisz
Mnie brakowoało własnie w czekoladach czegoś koralowego/miedzianego/pomarańczowego i tego w SP pełno Ale bordowych chyba więcej odcieni w bon bon, a nawet w original też je pomacaj, jeżeli nie masz
Bon bon nie ma tego co bym chciała i cała stylistyka nie jest moja w original jest, ale nie taki ja chcę więcej cieni w kolorze Sexy z palety theBalm Nude Tude nie mają tego w Inglocie, ale może w końcu za 2 tygodnie do MACa dotrę

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora