2007-12-11, 22:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cudaki Me!!!
oczywiscie powinnam uczyć się do koła ale co tam forum ważniejsze...mama cosik dla was ale najpierw podziękowania:
castilia z całego serducha dziękuję 
sagap buziak ogromniasty dla Ciebie 
GLINKO wszystkiego to może nie ale cosik może kiedyś uda sie wyczarować, dziękuję 
bewix nie ma mnie na papierowym bo nie miałam kiedy uporządkować wątek...wiem leniuch ze mnie ale postaram sie kiedyś to zmienić...dziękuję 
mamutko pomysł na kartki zaczerpnięty od naszej kochanej Mgławicy (dostałam od niej taką już zrobioną, przerobiłam tylko na swoje potrzeby), poratowała mnie kiedyś w ostatniej chwili...dziękuję za miłe słowa 
Asiu buziak leci do Ciebie 
marikusia ty niegodna, co za głupoty mi tu opowiadasz...wracaj mi tu szybko, czekam na twoje zdanie...WRACAJ!!!...a tu proszę całus na zachętę i proszę nie gadać takich głupot bo mi głupio 
Owieczko miło Cię tu widzieć po powrocie i dziękuję ja tylko potrafię 
aga97 dziękuję ślicznie 
arizoona buziakuję ogromniaście i dziękuję 
hejasz cioteczko ty jesteś jedną z niewielu osób która ma coś mojego a najśmieszniejsze jest to, że jest to jedna z moich pierwszych kartek (wstyd) a pamiętam jak wtedy mi się podobała a teraz... dziękuję Ci za miłe słowa 
iwaniwiol dziękuję całym serduchem 
no to teraz czas na kartki...jest ich troszkę ale mam nadzieję że nie zanudzę...
|
|
|