Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-11, 23:12   #545
bubbel
Rozeznanie

GG do bubbel Send a message via Skype™ to bubbel
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

Celko bardzo mi przykro ze ta wizyta nic ci nie pomogla stracony czas i pieniadze

Ja tez mam dylematy Powiedzialam health visitor ze karmie z kapturkiem a ona na to zebym starala sie odstawic i karmic bez. Pokazalam jej jak syn sie denerwuje i meczy, ze nie moze zlapac sutka a ona nadal zeby odstawic kapturek bo jak dlugo bede z nim karmic. A ja sobie pomyslalam ze tak dlugo jak synek bedzie ssal moj pokarm, jest zadowolony i przybiera na wadze,to co najmniej przez 6 miesiecy. Nie bede meczyc dziecka tylko dlatego, ze tak tutaj chca

Siedze caly dzien i zastanawiam sie nad kupnem tego produktu:
http://cgi.ebay.co.uk/FISHER-PRICE-O...QQcmdZViewItem
Powiedzcie co wy o tym myslicie Nie wiem czy kupowac, w sumie to tylko do 6 miesiecy
Mam tyle rzeczy z ktorych synek w krotce wyrosnie i zastanawiam sie co z tym wszystkim zrobie i ten swing bylby kolejnym przemiotem, no ale z drugiej strony przydalby sie (chyba) malemu Juz sama nie wiem
Cos dzisiaj wielki spokoj na naszym forum, chyba wszystkie mamy byly bardzo zajete, a ja mam za duzo wolnego czasu i nie wiem co robic, nudze sie
Jesli chodzi o kosmetyki dla Nathaniela to uzywam Musteli, sa naprawde dobre i znalazlam stronke na ktorej mozna je kupic dosc tanio w uk.
Do kapieli wlewam Oilatum emollient plus dodatkowo smaruje syna oliwka J&J i skora slicznie pachnie
Dobranoc

380 hp, Londyn - 09/07/2010
bubbel jest offline Zgłoś do moderatora