Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 17 tc - amniopunkcja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-10, 08:12   #1
Ewelina_1991
Przyczajenie

Unhappy

17 tc - amniopunkcja

Witam wszystkie przyszłe mamusie.
Byłam wczoraj na kontrolnym USG i co za tym idzie czeka mnie chyba najgorszy tydzień mojego życia. Francuska Pani Doktor, po zbadaniu mnie stwierdziła, że muszę mieć przeprowadzoną amniopunkcję, ponieważ zauważyła coś na główce dziecka i twierdzi, że jego przepona jest albo pęknięta albo nie domknięta, do tego stwierdziła, że dziecko ma zaciśnięte dłonie w piąstki trzyma je na klatce piersiowej. Nie mam pojęcia co się może dziać. Przeraźliwie boję się nakłuwania, które czeka mnie już w ten czwartek. A co gorsza Pani położna, stwierdziła, że należy przygotować się na najgorsze i czas znaleźć dobrego psychologa bądź psychiatrę. Jestem załamana. Ja całe życie byłam zdrowa jak i wszyscy w mojej rodzinie i tak samo jest w rodzinie mojego chłopaka. Błagam powiedzcie, czy miałyście podobne problemy i jak nad tym panowałyście. Ja jestem strzępkiem nerwów. Do tego te podpowiedzi, żebym nie decydowała się na urodzenie chorego dziecka - to mnie już całkiem dobija. Jestem na tym forum pierwszy raz, nie chcę mówić nikomu w rodzinie co się dzieje, bo mam nadzieję że to pomyłka. Przepraszam, jeśli coś nie dość jasno napisałam. Podpowiecie coś?
Ewelina_1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując