2007-12-12, 10:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6012236]Dziewczyny, wróciłam z usg bioderek i nie wiem , co myśleć. 
W książeczce lekarz wpisał- usg bioderek, symetryczne 80 stopni. i zalecił przez miesiąc poduszkę frejki 18cm. Nawet dał mi 9pozyczył) tą poduszkę. I Maks ma w tym chodzić 24 godziny na dobę. Założyłam mu ją, on specjalnie nic przeciwko nie ma, ale według mnie ona nic nie da, bo tak samo ma nóżki rozłożone jak i bez niej, gdy go noszę.
Spytałam doktora czy źle z tymi bioderkami, a on na to, że mogłoby być minimalnie lepiej, a Maks już ma 4 miesiące, więc troszkę pomożemy się temu procesowi przyspieszyć. Napiszcie, jakie wy miałyście wyniki z usg bioderek swoich dzieciaczków.
Któras z Was pisała kilka dni temu, że tez ma zakładać bobaskowi ta poduszke, i ja gapa, znów zapomniałam, która z Was to była. 
A teraz zabieram się za czytanie tego, co napłodziłyście.[/quote]ja pisałam, my may tą poduszke frejki 24cm. strasznie jest szeroka Wy macie wiele mniejszą,pytałam lekarza czy nie mogła by byc niejsza powiedziałam mi nie ze bo Wikusia jest duza tez ma 4 miesiace 26 bedzi miała 5 msc. wazy prawie 8 kg
wczoraj byłam u neurologa wysłała nas na USG głowki bo stwierdziła ze Wikusia wieksza główke ze miesci sie w normie ale w tej gorej czesci
mowie wam dziewczyny ze ja obłędu dosatne juz od jakiegos czasu mam takiego doła ze nic mi sie nieche
same łzy mi z oczu idą
a Wikusia jest wesoła smieje sie i gaworzy
a mi sie az serce kraje jak te babsztyle tak sie czepiaja
oszaleje chyba
dzisiaj na 13 mamy na USG bioderek jutro mamy jechac z wynikami do lekarza
Jezu dziewczyny nie wiem ale to wszystko moja wina
a tu moj skarbek
Czas edycji: 2007-12-12 o 10:48
|
|
|