2016-05-10, 11:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_
A bo mój organizm jest dziwny  otatnio przez 3 dni też miałam takie lekkie krwawienie, ale minęło  A teraz tylko rano znowu krew i sie zastanawiam. Ale brzuch mnie zaczyna boleć więc pewnie okres  Ale jakoś szybko, 28 dziś albo 29 dc 
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
Dziewczyny czy myślicie że 200zł na Komunię jest ok?  Nie jesteśmy chrzestnymi, Młody to mojej teściowej siostrzeniec, czyli Tż cioci syn. Mamy z nimi ciągły, systematyczny i dobry kontakt.
A 2tyg po Komunii mamy kolejne wesele 
|
Myślę że 200zł jest ok Jedno pocieszenie to że @ regularnie przyszła ale lepiej jak by nie przyszła przez 9 m-cy 
Cytat:
Napisane przez zUa_tysica
Przykro mi Kochana
A 200 zł na komunię to wystarczająco. Nas komunia czeka za rok - chrześniak TŻta, siostrzeniec. Szwagierka w tej drugiej ciąży jest taka okropna, aż szkoda gadać. Znowu ma problem z tym, ze przyjeżdzamy do teściów (ona mieszka tam z mężem i synem), bo niby jesteśmy młodzi i po co my tam przyjeżdzamy, powinniśmy być sami ze sobą. No aż mi się nóż w kieszeni otwiera, a teściowej jest bardzo przykro wysłuchiwać od córki takich rzeczy na temat swojego syna i jego żony. Jak można być taką osobą? A ja jej świadkowałam na ślubie i weselu, tyle jej pomogłam, a ona teraz takie akcje, no az mnie nosi jak ją słucham... Najbardziej szkoda mi teściów, ze tak im chałupe terroryzuje, bo aż strach coś tej szwagierce powiedzieć. A jeszcze im teściowie remontują za swoją kase góre domu, no bo zaciążyła to i szybki ślub i musi miec gdzie mieszkać. A my? Wynajmujemy i sai wypruwamy sie z kasy, i nam to odpowiada bo jesteśmy na swoim, ale ona mówi miec jakiś problem z nami, ja nie wiem, ma jakiś problem psychiczny dziewczyna i szkoda, no boli mnie to jak ona sie zachowuje...
|
O matko co za wredna.. niestety chyba zawsze znajdzie się w rodzinie jakaś czarna owca
|
|
|